Eating with my Ex: Going Dutch

In het programma Eating with my Ex: Going Dutch gaan bekende reality sterren met elkaar uiteten. Zoals de titel al doet vermoeden, zijn het Iedere keer twee personen die een verleden met elkaar hebben. Ze hebben een relatie met elkaar gehad én er zijn nog vaak onopgeloste zaken te bespreken.Tijdens elke gang verschijnt er een nieuwe vraag op het bord dat ze voorgeschoteld krijgen. Hiermee wordt het gesprek vaak een gevoelige kant opgestuurd, waardoor het nogal uit de hand kan lopen of er mooie momenten kunnen ontstaan. In de nieuwe afleveringegaan twee Temptation Island sterren tegenover elkaar aan tafel zitten: Megan Desaever en haar ex Kevin.

Megan en Kevin uit Temptation Island

Tijdens het etentje verschijnt er een een vraag op het bord van Megan die een opvallende kwestie aan het licht brengt. Op het bord staat vermeld: “Wat vind je van mijn carrière als naaktmodel?”

Hiermee doelen de programmamakers ongetwijfeld op het OnlyFans-account van Megan. Dit is een online platform waar veelal zeer pikante fotografie wordt gedeeld door de content makers. Gebruikers van het platform kunnen zich abonneren op accounts van de makers, waardoor zij op hun beurt weer grof geld kunnen verdienen.

Megan zegt zelf het volgende over haar OnlyFans-account: “Mijn vriend heeft er echt geen probleem mee dat ik OnlyFans doe. Ik post echt niks overdreven of vulgairs ofzo. Het zijn altijd professionele foto’s met een fotograaf. Ik hou het heel braafjes.”

Zie het fragment uit de aflevering van Eating with my Ex: Going Dutch hieronder:

 

Vanaf aanstaande vrijdag is de gehele aflevering te zien op discovery+.