We stellen je voor aan de vrouw van Dwayne ‘The Rock’ Johnson

Mocht je denken dat de echtgenote van de gespierde acteur nu even lekker gaat genieten van het geld dat manlief binnenbrengt, dan heb je het mis. De 36-jarige schoonheid heeft haar eigen carrière en is een getalenteerde songwriter en producer. Ondanks het forse leeftijdsverschil van 12 jaar tussen Dwayne Johnson en Lauren Hashian is de relatie tussen de twee oersterk.

Hun verhaal begint in 2006, toen Dwayne en Lauren elkaar voor het eerst zagen tijdens de opnames van de film The Game Plan. In die tijd was Dwayne nog getrouwd met producer Dany Garcia. Samen hadden ze een dochter Simone Alexandria. Kort nadat Dwayne en Dany in 2007 waren gescheiden, begon hij Lauren vaker te zien. Ondanks zijn breuk met Dany vroeg de voormalige worstelaar in 2008 of Lauren zijn manager wilde worden en vanaf dat moment zijn de twee onafscheidelijk.

De relatie met Lauren Hashian ging snel

In een interview met Esquire in 2015 onthulde Dwayne dat hij al zo’n acht, negen jaar met Lauren samenwoonde. Met andere woorden, de vonk sloeg goed over en de twee gingen dus snel samenwonen. Terugkijkend op de begindagen van hun relatie, vertelde de acteur in een interview dat hij enorm veel geluk had dat hij opnieuw verliefd was geworden. Inmiddels is het stel getrouwd en hebben ze twee mooie dochters genaamd Jasmine en Tiana. Blijkbaar hebben de jaren geen vat op Lauren en dankzij haar eigen Instagram-pagina weet ze haar 1.2 miljoen volgers nog altijd te fascineren.

Wij selecteerden een aantal foto’s van de Instagram van Lauren Hashian: