Red Notice wordt duurste Netflix film ooit

Als we kijken naar alle Netflix Originals is duidelijk te zien dat de streaming-gigant vaak behoorlijk wat geld neerlegt voor de productie. Netflix blijft bezig met het uitbreiden van haar aanbod. Door groeiende concurrentie, zoals die van Disney+, zullen ze bij dit aanbod steeds met grotere films en producties moeten komen. Eén van de vetste films die er aan zit te komen, is Red Notice. De film zal de duurste Netflix Original tot nu toe worden. Dit heeft alles te maken met het genre van de film en de cast. Een eerste foto licht een tipje van de sluier op.

Actiescènes en grote namen

Red Notice zal gaan over een kunstdief, een oplichter en een FBI-agent die de taak heeft hen op te sporen. Gezien dit plot is het niet opvallend dat de film een actiethriller zal worden. Deze films bezitten doorgaans vette achtervolgingen, uitgebreide vecht-scènes en grote explosies. Vanwege het genre is dus het dus logisch dat Red Notice wat zal kosten. Het grootste deel van het budget zal echter opgaan aan de cast. Dwayne Johnson, Gal Gadot en Ryan Reynolds zijn de grootste namen die verbonden zijn aan het project. Stuk voor stuk zullen zij een flink aantal miljoenen aan de film verdienen.

Nog steeds in productie

De film is nog steeds bezig met opnames. We kunnen hem dus ook op z’n vroegst in 2021 verwachten. Het wachten is ook nog op een eerste trailer. Wel onthulde Dwayne Johnson via zijn social media account een eerste foto. Hij noemt bij de foto regisseur Rawson Thurber, die eerder de komedie We’re The Millers voor zijn rekening nam.