Megan Desaever van Temptation Island

In 2018 deed Megan Desaever samen met haar vriend mee aan Temptation Island. De twee begonnen vol moed met het avontuur, maar al snel liep het helemaal uit de klauwen. Vriendje Kevin viel namelijk voor de charmes van Chloë in de mannenvilla, waarna Megan het bed deelde met Joshua.

De twee gingen per direct uit elkaar ná het programma en van Kevin hoorde we eigenlijk niet veel meer in de media. Megan kwam wel nog regelmatig in de media en doet het nog steeds erg goed op sociale media. En ze is een flinke transformatie doorgegaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MeganDesaever (@desaevermegan__)

De transformatie ná Temptation Island

Megan deed mee bij Temptation Island als een verlegen meisje, maar ná het programma werd ze opeens enorm bekend op Instagram. Ze had flink wat laten doen qua plastische chirurgie en blies iedereen van de stoel door de foto’s die ze daarna postte. De verlegen Megan was namelijk opeens getransformeerd naar een heel andere dame en van de oude Megan konden veel mensen niets meer terug vinden. Het bleef niet alleen bij selfies, want Megan werd steeds vaker door fotografen gevraagd om voor de lens de komen. En dat resulteerde tot prachtige foto’s.

Zo werd ze ook door de Antwerpse fotograaf Steven Wolles gevraagd om een intieme shoot te doen. Zo gezegd, was zo gedaan. Nog nét voordat Megan er tussenuit ging om vakantie te houden in Dubai, schoten de twee prachtige plaatjes. Steven fotografeert trouwens vaker knappe dames, zoals te zien is op zijn Instagram.

Steven en Megan zochten een hotelkamer op

Natuurlijk zijn er in deze tijd niet gek veel plaatsen waar je photoshoots kan houden, dus besloten de twee een hotelkamer uit te kiezen als achtergrond. En de resultaten van de foto’s zijn adembenemend mooi. Het is overigens niet de eerste keer dat Megan met zo weinig kleding op de foto ging. Ze had eerder ook al een photoshoot voor het magazine Playboy, waarbij ze uiteindelijk op de cover belandde.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MeganDesaever (@desaevermegan__)