Temptation Island: Love or Leave

We hebben inmiddels al wat afleveringen van Temptation Island: Love or Leave achter de rug. Langzamerhand beginnen de stelletjes uit elkaar te gaan. Zo zijn Karina en haar vriend niet zeker van hun toekomst én heeft Jaydi de relatie met de veelbesproken Sonny stopgezet.

Niet gek, want zo werkt Temptation Island. Komen de kandidaten in de verleiding en gaan ze hun últieme Temptation aan, dan is de kans groot dat hun relatie niet meer lang volhoudt. Maar soms brengt dat juist weer positieve dingen. Zo won Ricky, een van de mannelijke verleiders, de liefde van Jaydi direct nadat het uit ging met Sonny.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jaydi Aimée Dubois (@jaydidubois)

Jaydi en Ricky uit Temptation Island

Ze kropen dezelfde avond nog bij elkaar in bed en de kijkers van Temptation Island kregen intieme beelden te zien vanuit de slaapkamer. De twee willen een toekomst opbouwen. Maar lukt dat? In de andere afleveringen gaan we zien hoe het stel zich door het programma wurmt. Ondertussen zijn ze allebei te volgen op Instagram. Daar gaat Ricky regelmatig live om een kleine update te geven over zijn leven. Soms komt Jaydi daar even bij, maar afgelopen week zagen we nóg iemand in de livestream langskomen.

Voor veel kijkers leek het even alsof ze dubbel zagen, want het bleek het zusje van Jaydi te zijn die bij haar op de bank zat. En dat Jaydi al knap is, weten we ondertussen wel al. Maar dat ze ook nog eens een knap zusje heeft, was een grote verrassing voor veel kijkers.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jaydi Aimée Dubois (@jaydidubois)

Aisa Dubois is het zusje van Jaydi

Aisa is het knappe zusje van Jaydi. En dat de twee zusjes heel erg op elkaar lijken, wordt al snel duidelijk wanneer je naar de Instagram van Aisa kijkt. En het mag gezegd worden: het zusje van is ook een erg mooie verschijning. Natuurlijk laten we je gelijk even kennis maken met de dame:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A.E.Dubois 👑 (@aisadubois)

Ook Carré deed mee aan dit seizoen. Helaas moest ze de show eerder verlaten, maar niet getreurd. Wij selecteerden de leukste foto’s van Carré Albers.