Deelneemsters van Temptation Island: Love or Leave

Carré Albers is te zien in de realityserie Temptation Island: Love or Leave. Daarvoor had zij ook meegedaan aan First Dates, maar dat leverde helaas geen nieuwe vlam op. Nu probeert Carré het als single in een ander programma waar ze haar acteerverleden een beetje thuis laat.

Zij is namelijk te zien als presentatrice, ze is (stem) actrice en ze heeft een Youtube kanaal met 18 duizend volgers. Een drukke meid dus die wel meer heeft dan alleen Temptation Island. Ze was ook te zien in de webserie Vakkenvullers en Fitgirls. Aankomend jaar kan je haar ook zien schitteren in De slet van 6VWO. Op Insta kunnen we ook volop van Carré Albers genieten.

Op Instagram heeft de Carré Albers meer dan 43 duizend volgers en het blijft maar stijgen. Op haar Instagram kunnen we zien dat het een pracht van een meid is en dat ze een aardig stukje kan zingen. Ze heeft namelijk een single uitgebracht samen met 2cre8 en haar stem kunnen we horen op deze plaat. Een vrouw die van vele markten thuis is.

Carré Albers op Insta

Wil je een lekkere maaltijd voor Carré in elkaar flansen? Je moet dan niet vergeten dat de beste meid vegetarisch is. Als je tatoeages hebt, dan zal je waarschijnlijk ook wel punten scoren. We zien namelijk dat Carré er zelf ook een paar heeft. Op het eerste oog lijkt het een heel lief meisje, maar door die tatoeages wordt ze toch een stuk stoerder. Genoeg gekletst, zullen we maar snel even naar wat foto’s kijken van deze knappe Youtuber?