Temptation Island: Love or Leave

In het nieuwe seizoen van Temptation Island gaat er het een en ander veranderen en blijft er een hoop hetzelfde. Het concept is namelijk iets veranderd in de Love or Leave-variant. Net zoals voorgaande seizoenen worden de relaties van stelletjes flink op de proef gesteld: de man en vrouw gaan gescheiden van elkaar naar een villa.

In die villa zijn er allemaal knappe vrijgezelle vrouwen en mannen. Weten ze stelletjes het vol te houden, ja of nee? In Love or Leave is het dan net iets anders wat betreft de vrijgezelle mannen en vrouwen: deze zijn écht op zoek naar een serieuze relatie, dus ze komen niet alleen om te verleiden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kaj Gorgels (@kajstypetjes) op

Dit zijn de knappe vrijgezelle dames van Love or Leave

Deze dames zijn in de nieuwe variant van het programma écht op zoek naar een serieuze relatie. Zou jij vallen voor de looks van één van deze knappe vrijgezellen die in de villa rondlopen?

1. Anne

De 23 jarige Anne uit Delft is vastberaden om een nieuwe vlam te ontmoeten in de villa. Ze omschrijft zichzelf als loyaal, dus de kans dat ze zelf ooit de fout in zou gaan, is heel klein. “De ideale relatie is als je maatjes bent en elkaar alles kunt vertellen.” Dat Anne dus echt op zoek is, is wel duidelijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TEMPTATION ISLAND 2021 🍕 (@anne_zwart) on

2. Carre

Carre is 25 jaar oud en mega knap. Ze komt uit de hoofdstad en die Amsterdamse gezelligheid straalt ze dan ook uit. Ze houdt ervan om veel te praten en is van beroep actrice. Hopelijk vinden zorgt ze voor een aantal drama-lessen in de villa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CARRÉ ALBERS • カレイ (@carrealbers) on

3. Celine

Celine is een nuchtere Brabander. De 21 jarige studeert nog aan de modeacademie en werkt als hostess en model. Dat ze als model werkt, is wel te zien aan haar looks. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TEMPTATION ISLAND 2021🍕 (@celinevddussen) on

4. Daisy

Daisy is 21 jaar oud en komt uit het hoge Noorden: Groningen. Of ja, daar woont ze nu. Ze is namelijk geboren in Italië en daardoor heeft ze ook die iets wat buitenlandse uitstraling. In het dagelijkse leven is ze hostess en promotor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TEMPTATION ISLAND 2021 🍕 (@daisypirasxo) on

5. Evie

Ook Evie is 21 jaar oud. De Rotterdamse kinderverzorgster heeft een eigen bedrijf in de mode. Ze is sociaal en zoekt daarom ook iemand waar ze heel hard mee kan lachen en veel mee kan praten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evie (@evievanvliet) on

6. Marielle

De 31-jarige Marielle uit Amsterdam is vooral opzoek naar iemand die humor heeft. Voor haar is uiterlijk dan ook minder van belang. Ze is eigenzinnig en is er niet vies van dat te tonen tijdens het programma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TEMPTATION ISLAND 2021 🍕 (@ladymariellee) on

7. Rosanne

Rosanne komt uit Twente en is 32 jaar oud. Ze is erg allergisch voor liegen, dus ze is op zoek naar een eerlijke en oprechte man in Temptation Island. Ze werkt als model.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TEMPTATION ISLAND 2021 🍕 (@rosannejager) on

8. Liyah

De 27-jarige Liyah komt ook uit Rotterdam. Ze studeert psychologie en werkt bij een kledingbedrijf. Daarnaast heeft ze veel zin in een avontuur, dat ze bij Temptation hoopt te vinden.

temptation island verleidsters
Beeld © Tom Cornelissen/RTL

9. Roxanne

Rosanne en Roxanne, dat wordt nog een heikel punt voor de mannen. Welke kiezen ze? Roxanne is in ieder geval behoorlijk knap en heeft zin om de ware liefde te vinden: “De nieuwe versie van Temptation Island biedt de kans om echte liefde te vinden.”

roxanne temptation island love or leave
Beeld © Tom Cornelissen/RTL

10. Sophie

De 20 jarige Sophie is sportcoach, dus ze is voorbereid én getraind voor het leuke avontuur in de villa. De sportcoach is lief, zorgzaam en biseksueel. Dus voor een avontuur moet je bij Sophie zijn.

Beeld © Tom Cornelissen/RTL

11. Tahira

Tahira komt uit Almere en is 27 jaar oud. Ze heeft naar eigen zeggen ‘veel verborgen talenten’ en is erg zelfverzekerd van haar zaak. Ze is opzoek naar een man die eerlijk is en haar niet probeert te veranderen. Gemeenschappelijke karaktereigenschappen zou ze daarbij ook erg fijn vinden.

Vrouwen temptation island 2021
Beeld © Tom Cornelissen/RTL

12. Tyra

Wanneer je een zorgzame dame zoekt, dan is de 20-jarige Tyra de perfecte kandidaat. Ze is verpleegkundige en kan dus makkelijk helpen bij een gebroken hart. Ze zoekt een man die helemaal voor haar gaat, maar ook heel gevoelig is.

Tyra Temptation Island
Beeld © Tom Cornelissen/RTL