Is Anne Rose Zonneveld nieuwe liefde van André Hazes?

Er gaat al langer het gerucht rond dat er een relatie tussen André Hazes jr. en Anne Rose Zonneveld zou zijn. “Het gaat al een tijdje rond in Vinkeveen dat André het de laatste tijd erg gezellig heeft met Anne Rose”, vertelt Yvonne Coldeweijer, de eigenaar van het juice channel Life of Yvonne.

“Ze is een goede vriendin van Nino (de zoon van Rossana Kluivert) en kent de Hazes-familie al langer. Gister deed ze samen met André en Rachel kerstinkopen bij de slager in Amstelveen! Zit André straks samen met zijn nieuwe liefde aan het kerstdiner bij Rachel?”, zegt Yvonne, die ook wat foto’s van dat uitstapje deelt.

Ook vertelt de showbizzhyena Yvonne dat André en Anne Rose al een tijdje met elkaar daten. “Een andere spion heeft Anne Rose laatst bij het huis van Rachel samen met André naar binnen zien gaan. Rachel was toen niet thuis, die was toen bij de Hazes De Musical-persdag.”

Yvonne meldt later dat het definitief aan is tussen Anne Rose Zonneveld en André Hazes. “Anne Rose en André gaan met z’n tweetjes een weekendje naar Londen in de eerste week van januari. Ik heb bewijs. It’s LOVE!!!” Hoewel ze natuurlijk ook gewoon vriendschappelijk samen een tripje kunnen maken, beweert Yvonne dus dat de twee meer dan vrienden zijn. We kunnen dus niks met zekerheid zeggen, de toekomst zal het uitwijzen.

Is Sarah van Soelen toch niet de ware?

Twee weken geleden verwijderde André alle foto’s met Sarah. Nadat de break-up tussen André en Sarah openbaar bekend was gemaakt, leek het erop dat André terug ging naar de moeder van zijn zoontje, Monique Westenberg.

“Monique zal wel in shock zijn, want dit weet zij sowieso niet!”, zegt Yvonne Coldeweijer. “Wie ook in shock zal zijn is Sarasoel. Zij werd vriendinnen met Anne Rose en volgt haar ook nog steeds. Is er destijds al geflirt achter haar rug om…?”

Zie een screenshot van de Instagram van liveofyvonne hieronder:

Anne Rose Zonneveld nieuwe vriendin André Hazes