Welke kleren draag je met de feestdagen?

Met de onderstaande outfits ben jij altijd goed gekleed tijdens de feestdagen. Doe hieronder wat inspiratie op met deze chique kledingstukken:

Een pantalon met een overhemd

Een goede en verzorgde eerste indruk achterlaten is precies je wil wanneer jij aanschuift aan dat kerstdiner. Hoe kan dat beter dan met een pantalon? Heel goed, dat kan niet. De pantalon is een must have item voor een feestelijke en chique outfit. Wil jij wat chiquer en netter gekleed, combineer de pantalon dan met een strak overhemd. De pantalon kan je het best in een donkere kleur aanschaffen. Denk dan aan zwart, donkerblauw of grijs.

Een wit overhemd matcht hier altijd mee, wel uitkijken dat je dan niet morst tijdens het diner. Een andere kleur wat heel chique, maar vooral stijlvol staat is zwart. Je kan deze outfit altijd afmaken met een colbert, in dezelfde kleur als de pantalon, erover. Tenzij dat te overdressed of te warm is, laat hem dan maar in je kast hangen.

zakelijke pantalon

Pantalon

zwart €79,50 (aanbieding) Shop nu
zwart overhemd

Overhemd

Zwart €129 Shop nu

Een pantalon met een netto coltrui

Een andere klassieker is de coltrui. Voor het kerstdiner is dit het ultieme bovenstuk. Je bent nooit overdressed, maar wel heel chique en stijlvol. Zorg er voor dat de coltrui fijn gebreid is. Deze zit dan strak om het lichaam en de nek heen. Dit oogt verzorgder dan een grof gebreide coltrui. De coltrui komt het best tot zijn recht in de kleur zwart en donkergrijs.

Combineer hem met een pantalon in, het liefst dezelfde kleur. Vind je dat te eentonig, ga dan is het een optie om een zwarte pantalon te dragen met een donkergrijze of beige coltrui erboven. Ook hier kan je een jasje bij dragen. Is het te warm, of denk je dat je te overdressed bent, kan je het jasje thuis laten.

zwarte blauwe coltrui

Coltrui

Navy blauw €199 Shop nu
donkergrijze coltrui mannen winter herfst trends truien 2021 2022

Coltrui

Antraciet €159 Shop nu

Pantalon met pullover

Als laatste is daar de pullover. The all time favorite onder de Nederlandse mannen. Dat is niet zonder reden. De pullover zit namelijk lekker, oogt verzorgd en ziet er chique uit maar niet overdressed. De pullover in de kleur zwart over navy blue ziet er over het algemeen het mooiste uit. Combineer deze met een slim fit pantalon en je hebt de perfecte outfit voor de feestdagen.

Vind je een pullover wat te basic, draag er dan een wit overhemd onder. Het kraagje van het overhemd komt dan boven de pullover uit. Dat oogt een stuk chiquer en is een geschikte outfit voor de feestdagen.

kerst pull over

Sweatshirt

groen €145 Shop nu

Wanneer je de deur uit gaat, dien je ook een mooie jas te hebben. Bekijk dus ook de 3 soorten nette jassen voor mannen.