Lupin deel 3

Lupin is een Franse detective serie waarin Assane Diop (Omar Sy) besluit een dure halsband te stelen op de manier van meester dief Lupin. Assane heeft vroeger een boek van zijn vader gekregen over de dief Lupin. Hij raakt hier zo mee geobsedeerd dat hij ook zo te werk gaat. Nu hij zelf vader is wil hij mysterie rondom de dood van zijn vader oplossen.

Normaal gesproken bestaat een Netflix serie uit seizoenen. Bij Lupin spreken we over delen. De eerste vijf afleveringen van Lupin waren het eerste deel van seizoen 1. Deze afleveringen werden gevolgd door deel twee met opnieuw vijf afleveringen. Alle tien afleveringen horen dus bij seizoen 1. Omar Sy kondigde zelf aan op Twitter dat er een deel 3 aan zit te komen. Wat hij met een deel 3 bedoelt, is nog niet helemaal duidelijk. Hint hij bijvoorbeeld naar een tweede seizoen of naar een deel 3 van seizoen 1. Wat wel al zeker is, is dat er nieuwe afleveringen aan komen in 2022 van deze detective serie. De officiële releasedatum van Lupin deel 3 is nog onbekend.

 

You seizoen 4

You is een Amerikaanse thriller serie op Netflix. Joe Goldberg (Penn Bedgley) lijkt een alledaagse man die geen vlieg kwaad doet. In zijn ‘tweede’ leven is dat toch anders. Hij raakt namelijk steeds geobsedeerd door de vrouw op wie hij verliefd wordt. Zo geobsedeerd dat hij er alles voor over heeft om haar voor zichzelf te krijgen. In seizoen 3 ontmoet hij zijn nieuwe liefde Love Quinn. Ze raken zo verliefd dat ze besluiten te trouwen en krijgen ook een kind. Alhoewel Joe zijn obsessieve gedrag dacht achter gelaten te hebben, keert het weer terug nadat ze verhuisd zijn naar een nieuwe wijk. Hierdoor komen Love haar obsessieve gevoelens ook naar boven en komen ze er beide achter dat ze hetzelfde denken en elkaar moet helpen.

Dat er een You seizoen 4 komt is een feit. De releasedatum is nog niet bekend, maar de fans van You kunnen zich alvast ergens op gaan verheugen.

 

Sex/Life seizoen 2

Sex Life verteld het verhaal over huisvrouw Billie Connelly (Sarah Shahi) en moeder in een buitenwijk. Voordat ze trouwde met de liefhebbende en betrouwbare Cooper (Mike Vogel) en naar Connecticut verhuisde, was Billie een feestende en outgoing vrouw dat in New York City woonde met haar beste vriendin Sasha (Margaret Odette). Billie krijgt door haar leven als huisvrouw en moeder heimwee naar haar vorige wilde leven. Ze denkt terug aan de tijd met haar ex-vriend (Adam Demos). Ze schrijft op wat ze in haar leven mist en dat ze graag terug zou willen. Dit brengt het één en ander teweeg.

Deze top serie kent nu nog één seizoen, daar komt in 2022 verandering in. De serie krijgt een seizoen 2 met nog meer seks en drama. De releasedatum is nog niet bekend.

De bronafbeelding bekijken

 

Control Z seizoen 3

Control Z is een dramaserie waarin een anonieme hacker zich mengt in de levens van een groep studenten van El Colegio Nacional. Daarna is er geen enkel geheim meer veilig. Hun meeste diepe en duistere geheimen worden door de hacker gelekt en dat is niet zonder gevolgen. Studenten met status worden ineens gepest en er ontstaat overal ruzie. Het is aan de student Sofia om er achter te komen wie hierachter zit.

Het is nu algemeen bekend dat er een seizoen 3 van deze dramaserie aankomt. De releasedatum is nog niet bekend.

Naast deze vier succes series krijgen nog een heleboel andere series vervolgseizoenen. Bekijk hieronder de Instagram-post waar Netflix zelf vertelt over welke seizoenen dit gaat.