Valentijnsdag kan je ook samen doorbrengen zonder een relatie te hebben

Ben jij dus met iemand aan het daten, maar zijn jullie nog geen koppel? Don’t worry. Valentijnsdag kan je echt wel samen doorbrengen in dat geval. Hieronder vind je vijf leuke date-ideeën voor een date op 14 februari.

 

1. Een heerlijke massage

Het kan voorkomen dat jij en je fling bij elkaar zijn voor de lust. Daar is gelukkig niks mis mee. Tijdens Valentijnsdag zijn jullie meer in de stemming voor een erotische avond. Probeer de spanning dan wat op te bouwen met een tantra massage. Lees je eerst in hoe je een goede tantra massage geeft en stroop die mouwen maar op. Een spannende avond heb je gegarandeerd.

2. Probeer iets nieuws tijdens een wijnproeverij

Er zijn twee manieren om deel te nemen aan een wijnproeverij; je kunt het heel serieus nemen en de wij uitspugen in de emmer die daar voor bedoeld is, of je kunt van elk slokje genieten en de avond tipsy afsluiten. In dit geval gaan we voor aanpak nummer twee. Vermaak je samen tijdens Valentijnsdag met een wijnproeverij. Dit is zonder enige twijfel een uniek cadeau voor hem of haar.

3. Bouw wat spanning op tijdens een film kijken

Tijdens Valentijnsdag mag de spanning tussen jullie wel wat sterker zijn dan normaal. Kies een film die je normaal niet zo snel zal kijken. Zoals een ‘Netflix and chill’-film of een romantische Netflix film. Pak er eventueel wat speeltjes bij en deze Valentijnsdag zal je nooit meer vergeten.

ideeen date valentijnsdag casual koppel

4. Speel samen Truth or Dare

Waarschijnlijk heb je Truth or Dare niet meer gespeeld sinds je een tiener was, maar dit spel is als volwassene ook nog meer dan de moeite waard. Het is een geweldige manier om meer te weten te komen over wat je partner leuk vindt, ook in bed. Denk bijvoorbeeld aan hun favoriete speelgoed in bed of nieuwe standjes. Vraag naar de grootste bed fantasie van je partner. Naast het stellen van vragen zijn de ‘doen’ opdrachten ook erg belangrijk. Je kunt je partner verschillende dingen vragen om te doen, maar doe nooit iets tegen je zin in.

5. Samen koken

Samen koken blijft een leuke en romantische activiteit om samen met je net-niet partner te doen, ook op Valentijnsdag. Houd het recept eenvoudig, want de aandacht ligt gevestigd op elkaar en niet op het eten. Na het eten is er nog genoeg tijd voor elkaar.

Weet jij nog niet zo goed hoe je je moet kleden tijdens Valentijnsdag? Bekijk hier dan de kledingtips voor Valentijnsdag.