Welke romantische film op Netflix is leuk voor Valentijnsdag?

De kans is groot dat ze kiest voor een bepaald soort film. Ja, je raadt het al: romantische films. Deze leuke, romantische films staan op Netflix en kunnen jullie een kans geven met Valentijnsdag.

1. Closer

Julia Roberts, Natalie Portman, Jude Law en Clive Owen. Met die cast is Closer één van de romantische films op Netflix met steengoede namen. De levens van twee koppels uit Londen worden in Closer volledig overhoop gezet door hun ontmoetingen met elkaar, waarbij liefde, maar ook liefdesverdriet de boventoon spelen.

 

2. Friends with Benefits

Justin Timberlake en Mila Kunis spelen in deze film, die zonder twijfel één van de vermakelijkste romantische comedy films op Netflix is. De twee spelen vrienden die vermoeden dat zij in hun vriendschap prima nachtelijke escapades kunnen toevoegen en nog steeds alleen vrienden kunnen blijven. Wanneer ze gevoelens voor elkaar ontwikkelen, blijkt dat toch minder gemakkelijk dan gedacht.

 

3. The Bounty Hunter

Houden jij en je partner enorm van lachen samen? Dan is dit de perfecte romantische komedie voor jou. In deze film kruist het pad van twee exen elkaar weer wanneer verslaggeefster Nicole Hurly (Jennifer Anniston), opgegeven wordt voor het plegen van fraude. Milo Boyd (Gerard Butler) werkt als premiejager en krijgt de opdracht om haar op te pakken. Dit is als een droom die uitkomt voor Boyd. Hij is dan ook zeker niet van plan om deze taak op een professionele manier aan te pakken. Zolang hij haar leven een beetje moeilijker kan maken, is Milo allang tevreden.

 

4. The Age Of Adaline

The Age Of Adaline is een romantische film dat vertelt over het leven van Adaline (Blake Lively). Haar leven is alleen niet gelopen als bij de meeste mensen. Ze komt namelijk uit de jaren 30 en is door een mysterieus ongeluk geen dag ouder geworden. Door haar zeldzame conditie is ze haar hele leven al op de vlucht geweest. Op een avond gaat ze naar een groot jaarwisselingsfeest. Hier ontmoet ze een man voor wie het misschien wel de moeite waard is om te blijven.

 

5. Set it up

In deze romantische komedie werken Harper (Zoey Deutch) en Charlie (Glenn Powell) allebei als assistenten voor belangrijke zakenmensen. Hun werkgevers zijn allebei verslaafd aan hun werk, waardoor zij nooit eens een keer vrij krijgen. Ze verzinnen samen als oplossing voor dit ‘probleem’ om hun bazen samen te laten daten. Terwijl zij dit plan samen uit proberen te voeren, merken zij beide dat er ook iets tussen hen in de lucht hangt.

 

6. Holidate

Eén van de recentere romantische films op Netflix is Holidate. Hierin benaderen een man en vrouw elkaar om elkaars ‘holidate’ te worden: een date die je enkel meeneemt naar feestdagen met je familie, om zo lastige en irritante vragen te kunnen vermijden. Het idee lijkt te werken, maar het zal natuurlijk geen romantische film zijn als ze uiteindelijk niet meer en meer gevoelens voor elkaar beginnen te ontwikkelen.