De perfecte films voor een ‘Netflix & chill’ met jouw date

De term ‘Netflix & Chill’ heeft maar deels te maken met films, zoals we allemaal weten. Een date die de potentie om uit te lopen in meer dan alleen praten, heeft soms net dat extra duwtje in de rug nodig. Hebben jullie alle 20 vragen voor een eerste date gehad en hangt er sensuele spanning in de lucht? Dan kan de juiste film jullie erg helpen. Dit zijn zes sensuele en pikante Netflix & Chill films.

1. 365 days

Deze film is een soort moderne Beauty & the Beast. In 365 Days wordt een jonge vrouw ontvoerd door een machtige maffiabaas. Hij bekend haar dat hij al jaren geobsedeerd is met haar verschijning. Hij geeft haar één jaar, waarin ze op hem verliefd moet worden. Wat volgt is geen Oscar-waardige film (sterker nog, als we de IMDb score van een 3.3 moeten geloven is dit een bar slechte film). Wél zitten er in 365 Days de nodige hete scenes. En dat kan nou weer zorgen voor een wilde avond.

 

2. Basic Instinct

Er zijn weinig vrouwen zo verleidelijk als Sharon Stone in Basic Instinct. In de film speelt ze een schrijfster die wordt verdacht van een moord. Aan een detective (gespeeld door Michael Douglas) de taak om er achter te komen of ze wel of niet schuldig is. De film werd rondom de release in 1992 veelvuldig besproken, door de (toen) heftige scènes. Nou heeft jouw date wellicht niet veel met dat geweld, maar de pikante liefdesscènes maakt het één van de films die perfect zijn voor een Netflix & Chill sessie.

 

3. Friends with Benefits

Dit is verreweg één van de grappigste films die ook nog eens om de liefde draait en daarom perfect is voor een Netflix & chill avond. Justin Timberlake en Mila Kunis spelen de hoofdrollen in de film uit 2011. Hun personages besluiten ‘friends with benefits’ te worden. Al gauw ontwikkelen ze echter gevoelens voor elkaar. Hoe moeten ze daar mee omgaan? Zeker indien jij je eigen friend with benefits hebt, is dit een aanrader om samen te kijken en bestuderen.

 

4. Too Hot To Handle

Goed, technisch gezien is Too Hot To Handle geen film, maar een reality-serie. Toch is deze (foute) serie toch zeker de moeite waard. Een groep aantrekkelijke deelnemers wordt samen met elkaar in één huis gezet. Tot zover onderscheidt de serie zich niet van andere reality-tv. De twist is alleen dat de kandidaten elkaar niet mogen aanraken, aangezien ze anders een boete krijgen. Aangezien jij en je date elkaar wel naar hartenlust mogen aanraken kan Too Hot To Handle zomaar eens een schot in de roos zijn.

 

5. Newness

In Newness besluit een koppel het roer drastisch om te gooien: ze kiezen ervoor om een open relatie aan te gaan met elkaar. Dit zorgt voor veel passie, maar brengt tegelijkertijd problemen met zich mee. Want wat voelen ze nou echt voor elkaar? Aangezien de film over de nodige liefdes- en …scènes beschikt, is ook deze één van de films die aan te raden zijn voor een avondje Netflix & Chill.

 

6. Fifty Shades of Grey

Denk je aan een pikante film waarin lichamelijke en grenzen worden opgezocht, dan denk je aan Fifty Shades of Grey. Lange tijd wist het verhaal (samen met de twee vervolgdelen) miljoenen lezers en later ook kijkers te boeien. De filmreeks gaat over de jonge Anastasia, die de miljonair Christian Grey moet interviewen. Tijdens het interview springt er een vonk over en al gauw blijkt dat er een spanning tussen de twee is ontstaan waar ze allebei niet aan kunnen ontkomen. De machtige Grey neemt Anastasia mee op een pad van experimenteren en SM. Deze opwindende film is de koning onder de Netflix & Chill films en mag daarom zeker niet in het lijstje ontbreken.