De nieuwe GTA houdt de gemoederen bezig

Na jarenlang wachten lijkt het dan bijna zover. Na het daverende succes van GTA V (2013), lijkt menig mens toe te zijn aan een nieuw spel, met nóg betere kwaliteit. Recent hebben we de trailer van GTA 6 kunnen bewonderen. Dit heeft zoveel enthousiasme aangewakkerd dat men meer ‘hooked’ is dan ooit tevoren over het spel. Zo zijn er nu constant liefhebbers op zoek naar subtiele hints en updates.

Ook X-gebruiker GTAVI_Countdown is constant op zoek naar subtiele hints over de nieuwe GTA 6-game. Zo viel hem plots een subtiele update op de website van Rockstar Games op, waarin meer duidelijk zou worden over GTA 6.

Update over GTA 6

Volgens X-gebruiker GTAVI_Countdown, zou de website van Rockstar Games een update hebben gekregen om GTA 6 in de database te plaatsen. Hierbij hoorde een placeholder voor vier screenshots, cover art en de releasedatum. De X-gebruiker wist hier gelukkig nog snel screenshots van te maken, en deelde deze gelijk op zijn X-account.

Check de Tweet hieronder:

Is het geen foutje op de website?

Toch leek dit een foutje te zijn. Binnen no-time werd de update weer offline gehaald. Er doen een hoop geruchten de ronde over dat de update per ongeluk in een publieke mode was gepubliceerd. Helaas zijn de screenshots en informatie niet gepubliceerd. Hierdoor hebben we dus nog geen idee wat hier eigenlijk op den duur had moeten staan. Enfin, iedereen vraagt het zich af: wanneer wordt GTA 6 eindelijk gereleased? Rockstar Games mikt in ieder geval op het voorjaar van 2025. We zullen dus toch nog even moeten wachten, en het tot die tijd nog even met GTA V moeten doen.

Gelukkig zijn er meer games dan GTA, waarvan sommigen ook echt bizar goed verkocht zijn. Check bijvoorbeeld dit artikel met een stukje ‘gaminggeschiedenis’. Lees ook over de best verkochte games ooit.