De officiële trailer van GTA 6

De trailer van GTA 6 zou eigenlijk in de middag van 5 december 2023 vrijgegeven worden, maar Rockstar Games verraste de wereld met een eerdere release. Dit deden ze niet geheel volgens eigen plan. Ze voelden zich namelijk genoodzaakt omdat er eerder op de maandag al beelden van de game waren uitgelekt op X (voorheen beter bekend als Twitter).

In de nieuwe GTA-game vertolken Lucia en een man samen de hoofdrol. We krijgen een beetje vibes van het klassieke duo Bonnie en Clyde. Ook wordt er in de trailer iets bevestigd wat al tijden rondging, namelijk het feit dat het zich wederom afspeelt in Vice City, de fictieve versie van Miami. Maar ook andere GTA 6 geruchten worden bevestigd door de beelden, zoals de nieuwe dieren in GTA 6. Op het moment van schrijven is de trailer al bijna 49.000.000 keer in slechts negen uur tijd. Bizar.

Zie de trailer van GTA 6 hieronder (tekst van dit artikel wordt z.s.m. aangevuld):

 

De release date van Grand Theft Auto VI is in 2025

Hoewel velen hoopten dat de game in 2024 zou verschijnen – het is namelijk al tien jaar geleden dat GTA V uitkwam – kunnen we dat uit ons hoofd zetten. Aan het einde van de trailer is namelijk te zien dat we de nieuwe GTA pas in 2025 kunnen verwachten. Bij deze release zal de game te spelen zijn op de Playstation 5 en Xbox Series X|S. Helaas is er nog geen exacte datum vrijgegeven.