Dit weten we al over Undercover seizoen 3

Recent kwam de film Ferry uit en de bevestiging dat er inderdaad een seizoen 3 van Undercover aan zit te komen, kwam al langer geleden. De franchise is dus hard op weg om onmisbaar te worden op ons Netflix account. Net zoals de verhaallijn van seizoen 1 voor een groot deel werd afgerond in seizoen 2, is een groot deel van seizoen 2 ook al een afgerond verhaal. Dat zorgt ervoor dat alle opties open staan voor Undercover seizoen 3.

Dezelfde vijanden met een nieuwe locatie

Naast Ferry en Danielle, draait Undercover natuurlijk voor een groot deel rond Bob. In deel 2 zagen we onder andere dat hij iets opbouwde met Nathalie. Daarnaast maakte hij in JP een grote vijand. Bovendien heeft Bob een verleden met de enige echte Ferry. Het spreekt dan dus ook voor zich dat we deze personages naar alle waarschijnlijkheid zullen terugzien in een nieuw deel van de show. Sterker nog: een hint in de aftiteling van de laatste aflevering van seizoen 2 wijst daar ook op. Daarnaast is de kans groot er door de makers voor een nieuwe locatie wordt gekozen.

Undercover seizoen 3

Meer Ferry en Danielle in het volgende seizoen

Bepaalde personages zijn in seizoen 2 gestorven en een groot deel van de personages in Undercover seizoen 3 zullen natuurlijk helemaal nieuw zijn. Wat we al wél zeker weten, is dat er véél Ferry en Danielle op het menu staat.

Fans zijn groot liefhebber van het duo. Dat blijkt natuurlijk uit Ferry de film en dus ook in een derde seizoen zullen de personages een aanwezige rol gaan spelen. Het is nog niet bekend wanneer we het derde deel kunnen verwachten, net zoals we nog niet weten of (en zo ja, wanneer) er een Ferry 2 aan zit te komen, al zijn er wel veel potentiële verhaallijnen te verzinnen.