De transformatie van Donny Roelvink

We schreven al eens eerder over de transformatie van Donny Roelvink en hij is sindsdien niet stil blijven zitten. In een Instagram-post deelt de zoon van cult-zanger Dries Roelvink beelden van zijn transformatie en vertelt hij hoe hij gemotiveerd bleef. “Hoe blijf ik gemotiveerd?” wordt volgens hem vaak gevraagd. “Ik zit in de laatste week van mijn 12 weekse droog-train proces en ik besef de laatste dagen pas wat voor tijd en moeite ik in deze weken heb gestopt. Dat komt omdat ik niks anders doe dan vol gas doorgaan. Als ik iets doe, dan moet ik dat met 100% doen anders werkt het gewoon niet voor mij.”

Donny legt verder uit waar hij zijn motivatie vandaan haalt. “Dat doe ik door deze 4 foto’s te bekijken en mezelf er aan te herinneren dat ik uit een ongelukkige periode kom van onzekerheid en angst. Ongelukkigheid en onzekerheid is er niet meer. Maar angst om terug te vallen naar die periode is er nog steeds. Maar juist die angst zet ik om in brandstof en motivatie.” De influencer is dus heel vaak naar de gym geweest. Daar heeft hij hard aan zijn fysiek gewerkt en nu kan je bij hem ook terecht voor voedingsadvies en personal training. Tot slot besluit hij zijn Instagram-post nog met een wijze les:

“Wat ik met deze post probeer duidelijk te maken, is dat wij allemaal tegenslagen hebben in het leven. Maar dat alleen JIJ het besluit kunt maken hoe je er mee omgaat. IT’S YOU VS YOU. MAKE SURE YOU WIN.”

View this post on Instagram

 

A post shared by DONNY ROELVINK (@donnyroelvink)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door DONNY ROELVINK (@donnyroelvink)

Donny Roelvink heeft overigens ook een 6 jaar oudere vriendin. Check hier de beelden van zijn vriendin Janice Blok.