De knappe vriendin van Donny Roelvink

De vriendin van Donny Roelvink is de X-Factor kandidate Janice Blok. De oud deelneemster deed in 2011 mee met het programma en ze doet al een hele poos iets anders dan zingen. Als eigenaar van The Works Creations maakt ze vlogs om producten of winkels aan te prijzen. De omschrijving van haar beroep? Zakelijk vlogger. En dat doet ze fantastisch, daardoor heeft ze al een grote fan-base en is ze erg geliefd op YouTube.

Janice Blok had eerst twijfels over Donny Roelvink

Op het moment dat de twee elkaar leerden kennen was Janice 28 en Donny 21. Daardoor twijfelde Janice of het een goed idee was om een relatie met Donny te nemen. Donny heeft haar ruimte gegeven en gaf aan dat ze contact moest zoeken als ze wist wat ze wilde. Kort daarna vond de eerste ontmoeting met de ouders van Janice dan toch plaats. Vanaf dat moment verdwenen haar twijfels als sneeuw voor de zon en was ze er klaar voor. Ze gingen het avontuur aan en dat pakte heel goed uit.

De toekomstplannen van het koppel

Binnen nu en twee jaar wil Janice kinderen. Ze wil namelijk voordat ze 30 is een kind. Dat is voor Donny prima: “Over twee jaar vind ik het op zich wel prima. Dus let’s go!” Hoeveel kinderen was nog even onduidelijk. Donny: “Ik denk serieus wel drie.” Dat vond Janice niet zo’n goed plan, aangezien er bij een oneven aantal altijd één is die alleen is, of wordt gepest. Donny had geen goed gevoel bij vier kinderen en twee waren weer te weinig, dus hebben ze toch besloten om voor drie kinderen te gaan.

Als je dacht dat 7 jaar leeftijdsverschil tussen Donny en Janice veel was, heb je de vriendin van Freek Vonk nog niet ontmoet.