‘Goedkope’ villa over de grens

De vraagprijs voor de luxe villa is de normaalste zaak van de wereld in Duitsland. De prijzen liggen daar dus, net als auto’s, een stuk lager dan in Nederland. Nadat de woning werd geplaatst op de Facebookpagina van Westhuis Makelaardij is de website haast ontploft. Na twee dagen hadden er al 6100 mensen gereageerd op de villa in Itterbeck. Bij veel mensen sloeg het in als een bom dat het mogelijk was om voor zo’n prijs een luxe villa aan te schaffen. In Amsterdam koop je voor dit geld namelijk slechts een driekamer-appartement.

Toch staat deze woning niet voor te weinig geld te koop, zo wordt uitgelegd door de makelaar. Het zou juist liggen aan de gekte op onze Nederlandse woningmarkt. Als mensen dan over de grens gaan kijken gaan dit soort woningen opvallen. De foto’s van de woning zien er dan ook erg aantrekkelijk uit. Het poolhouse van waaruit je een zwembad kan instappen, de mooie keuken en fijne voortuin zorgt ervoor dat de woning een bijzondere uitstraling krijgt. Bekijk het zelf maar even:

105655734 105655709 105655714 105655797 105655783 105655792

Wegens grote belangstelling is het overigens niet meer mogelijk een bezichtiging aan te vragen. Niet zo vreemd want zelfs de grootste Duitsland-hater zal toch overwegen om richting het Oosten te verhuizen na het zien van deze spotgoedkope villa. Ook ben je overigens zo weer terug in Nederland. De woning ligt namelijk op slechts 6 kilometer afstand van de Nederlandse grens in het Duitse plaatsje Itterbeck vlakbij Vasse. Het huis beschikt over een zonnige achtertuin die veel privacy biedt. Er is een mooie open woonkeuken. Met de vele ramen en tuindeuren beschikt de woning ook over veel zon-inval. Hoog tijd om je vriendin te vertellen dat jullie naar Duitsland gaan verhuizen dus?

Check hieronder nog een paar foto’s van de woning op Funda:

villa villa duitsland funda