Opblaasbare jacuzzi nu te koop bij de Makro

Een jacuzzi is een product dat je leven wel degelijk wat relaxter maakt. Trek de zomeravonden wat langer door met je vrienden onder het genot van een drankje en heerlijk bubbelend water. Dacht jij dat je een godsvermogen kwijt zou zijn voor een jacuzzi? Dan bewijst Makro je ongelijk met deze jacuzzi voor een bedrag voor 269 euro (in plaats van de normale prijs van 599 euro).

 

De jacuzzi heeft een diameter van wel 180 centimeter en in totaal zijn er 120 jet streams in het opblaasbare bad te vinden. Dat klinkt genoeg, toch?

Wordt het wat koeler in de loop van de avond? Don’t worry. Je kan de opblaasbare jacuzzi verwarmen tot maar liefst 40 graden Celsius. Ter bescherming wordt er een afdekhoes meegeleverd. Zo ben jij ervan verzekerd dat het ding jaren meegaat. En mocht het water toch een beetje vies worden, dan hoef je er niet veel voor te doen om het badje weer schoon te krijgen. Het waterfilter doet het werk voor je.

Naast de Makro staat de supermarkteten Lidl ook bekend om waanzinnige zomerdeals. Check vooral de jetski die ze momenteel verkopen bij de Lidl. Geniaal!