Lidl laat kinderen scheuren over het water met deze mini jetski

Het is weer zover: de Lidl komt weer met een fantastische deal. Wij lieten ons oog onlangs vallen op een product dat jij absoluut moet hebben. Ben jij al aan het kijken voor vliegtickets naar een zomervakantie en kun jij niet wachten jezelf straks weer te bevinden op het strand van een zonnig land? Dat snappen wij maar al te goed. Met de YAMAHA-jetski van de Lidl, bezorg jij jouw kind de ultieme droomvakantie. Naast de maximale snelheid van 3,2 kilometer per uur, moet jij snel zijn dit product in handen te krijgen. Er zijn nog enkele stuks over van het gewilde product.

De Lidl verkoopt nu een gruwelijke jetski voor kinderen

kinder jetski

Yamaha €299 Shop nu

Maar wat krijgt de koper nu allemaal voor zijn geld? De YAHAMA-kinder jetski is voorzien van een looptijd van 1 uur bij een normaal gebruik. Safety first, want Lidl heeft ook gedacht aan een automatische stopfunctie. De jetski is geschrikt voor kinderen vanaf 8 jaar, met een gewicht van maximaal 70 kilo. Is de Lidl jetski na een hele dag pret op het water leeg? Dan zou je de 12V/ 2,8Ah accu, kunnen opladen binnen 10-12 uren.

Wat mag het kosten?

De Lidl jetski voldoet aan de wensenlijst van ieder kind. De opblaasbare kinder jetski met de afmetingen 147,32 x 86,36 cm en het gewicht ca. 6,35 kg is de nieuwe Lidl-deal van het jaar 2021. Ben jij helemaal enthousiast over dit racemonster en wil jij je kind verrassen met een cadeau? De Lidl jetski is nog op voorraad en verkrijgbaar voor een bedrag van €299. Wees er snel bij, want op is op.

De Lidl verkoopt nu een gruwelijke jetski voor kinderen

Check deze link om naar de website van de Lidl te gaan

Heb jij niet al te veel ruimte in huis en vind je het aanschaffen van een grote vaatwasser zonde van je geld? Check dan ook de mini-vaatwasser van de Lidl, die jou het huishouden een stuk gemakkelijker maakt.