Je kan nu de goedkoopste e-bike kopen bij de Lidl

Eigenlijk zie je steeds meer mensen op een e-bike, voorbij sjezen. Het is dan ook de fietstrend van het moment en dit weten ze ook bij onze Duitse vrienden van de Lidl.  Zij verkopen weer een e-bike en de prijs was nog nooit zo laag. De elektrische fiets is namelijk afgeprijsd van 1295 euro naar slechts 849 euro. Ka-ching!

Klik op deze link om naar de website van de Lidl te gaan. 

Deze 28 inch fiets is de perfecte tweewieler. Ondanks zijn krachtige elektrische voorwielmotor is hij bijna geruisloos. Wanneer je niet fietst alsof je net tien bier gedronken hebt, dan zal je met een volle accu in een keer 100 kilometer verder kunnen komen. Ideaal dus voor wanneer je deze zomer met je vrienden lekker op pad wil gaan.

lidl goedkoopste e-bike

Klik hier om naar de website van de Lidl te gaan 

De fiets heeft een aanduwhulp tot 6 kilometer per uur. Dit betekent dat de motor je een zetje in je rug geeft, wanneer je de berg op gaat. Ideaal voor Limburgers, die in de buurt wonen van de Vaalse Berg, want zo hoeft je fietstocht nooit meer aan te voelen als een zware work-out.

Wat de rit op deze fiets ook comfortabel gaat maken, is de service die wordt meegeleverd. Mocht er iets mis zijn met je fiets, dan kun je altijd een de servicepunt bellen om hem op te laten lappen. Daarnaast leveren ze wel 10 jaar garantie op het frame, super chill dus.  Wij zijn in ieder geval helemaal ready om aankomende zomer mooie fietstochten te maken.

Fan van de meest opvallende Lidl deals? Check dan deze mega partyspeaker. Met deze unit ben jij de baas van ieder tuinfeestje.