Inmiddels zijn er onwijs veel fabrikanten die speakers maken om er thuis een feestje van te maken. We snappen dan ook heel goed dat je ondertussen door de bomen het bos niet meer kan zien. Al helemaal als je iedereen mee wilt laten genieten, moet je niet alleen een partyspeaker hebben die een groot bereik heeft, maar ook goede geluidskwaliteit.

En misschien nog wel het belangrijkst: je wilt er niet de jackpot voor betalen. Gelukkig komt de Lidl nu met een partyspeaker, die ook nog eens betaalbaar is.

speaker lidl

Check deze link voor meer info over de speaker

 

De partyspeaker van Lidl

We kennen Lidl ondertussen niet alleen meer als supermarkt. De winkelgigant komt regelmatig met unieke acties en leuke producten voor een lage prijs. Zo kwamen ze een tijd geleden met een eigen kledinglijn, verkochten ze een mini-vespa scooter voor kinderen, hadden ze een whiskyvat voor de échte liefhebber en hadden ze één van de goedkoopste smart-tv’s die je op de markt zult vinden. Na al deze successen wilden ze het nog meer uitbreiden. En geloof ons: deze speaker ziet er niet alleen uit alsof hij hard kan gaan en je er dus een dik feest mee kan maken.

De partyspeaker is een speaker met een vermogen van 200 watt. De gemiddelde speakers op een schoolfeest zijn 250 watt, dus je komt aardig in de buurt van de professionals. Daarnaast heeft deze speaker Bluetooth, een telefoon- en tabletstandaard, een FM-antenne én een aantal USB-ingangen, waar je een USB stick in kan steken waar je favoriete nummers op staan. En die muziek komt goed tot zijn recht, want de speaker heeft een subwoofer voor de bass in het nummer, een mid-range en een high-range. Alles bij elkaar zorgt voor een optimaal geluid.

ingangen bluetooth speaker

En wanneer je buren gaan zeuren over het geluid, kan je de speaker gewoon meenemen naar een plek waar jullie verder kunnen feesten. De speaker heeft namelijk een accu waardoor de speaker niet per se aan de stroom hoeft. Hiermee kan je ruim 10 uur genieten van je favoriete muziek. En met een prijs van 219 euro ben je voor een laag bedrag de baas van ieder feest.