Een elektrische mini-vespa voor kinderen

Voor de kleine mensjes onder ons heeft de Lidl iets heel leuks bedacht. Met deze elektrische mini-vespa kan je jouw kind, neefje, nichtje, buurmeisje of buurjongen helemaal blij maken en een super toffe gadget geven. Deze elektrische mini-Vespa voor kinderen is hét ideale voertuig voor kinderen. De miniscooter is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: rood, beige, blauw en grijs, dus voor ieder kind wat wils.

 

lidl vespa voor kinderen

Vespa

Lidl €189,90 Shop nu

Deze vet gave mini-scooter is geschikt voor kinderen vanaf een jaar of drie en je kan er een uur tot anderhalf mee rijden. Het duurt ongeveer negen tot tien uur voordat hij weer helemaal is opgeladen. Lekker overdag toeren en ’s nachts in de oplader. Het ideale voertuig voor kinderen ziet er levensecht uit en de Lidl vraagt er niet eens bizar veel geld voor. Voor 189,90 euro kan je deze miniscooter al kopen.

elektrische mini-vespa

Het ideale voertuig voor kinderen

Een driejarige is natuurlijk nog erg jong, dus om veiligheid te garanderen zijn er zijwieltjes bij inbegrepen. Zo kan het kind niet omvallen. Er zit een toeter op, en USB-aansluiting, een AUX-aansluiting om lekkere hitjes af te spelen en een MICRO SB kaart sluif. Je kan er zo de weg mee op. Naja, bijna dan.

blauwe vespa voor kinderen elektrisch

Vespa

Lidl €207 Shop nu

Wanneer je de elektrische mini-Vespa aanzet, dan maakt hij een geluid alsof er een echte Vespa aangaat. Prachtig en extra leuk voor de kids. Zo lijkt het allemaal nog echter en krijgen ze er nog meer plezier van. Hoe gaaf is dit apparaat voor de kids?

Check hier meer info over deze gave elektrische mini-Vespa.