32 inch smart-tv voor een spotprijs bij Lidl

Anno 2020 is het bijna gênant als je nog geen smart-tv thuis hebt staan. Want hoe kijk je anders al die series op Netflix? En hoe moet je anders je muziek afspelen? Veel mensen gebruiken een Apple TV of een Chromecast, maar het nadeel van deze producten is dat je er weer een kastje bij hebt aan de achterkant van je tv. Meer apparatuur betekent meer kabels en meer kabels ziet er weer zo rommelig uit. Er zijn al ontzettend veel televisies waar zo’n kastje ingebouwd is, maar het nadeel is dat ze zo onwijs duur zijn. Daarvoor is Lidl met een oplossing gekomen: een smart-tv voor een spotprijs.

smart-tv van lidl

Check deze link voor de productpagina

Een smart-tv met wifi verbinding

Bij de FINLUX 32″ smart-tv van Lidl hoef je je geen zorgen meer te maken om kabels: er zit wifi op de tv. Dat betekent dat je alleen nog maar de voedingskabel hoeft weg te werken in je tv meubel. Je verbindt je smart-tv gemakkelijk met je draadloze netwerk, waarna je je favoriete apps installeert. Zo kan je bijvoorbeeld Netflix, YouTube en Videoland installeren. Voor Netflix zit er trouwens een knop op je afstandsbediening, zodat je met heel weinig moeite de Netflix-app opent. Er zijn trouwens echt oneindig veel apps beschikbaar voor de smart-tv, dus je hebt genoeg keuze.

De specificaties van deze smart-tv zijn bizar goed voor de prijs

Wanneer je bij een willekeurige elektronicawinkel vraagt welke televisie je moet kiezen, raden ze je altijd de allerduurste aan. En als je vraagt waarom precies die goed is, vertellen ze je een waslijst aan nietszeggende specificaties. De waarheid: ze willen je gewoon de allerduurste aansmeren. Er zijn namelijk een enorme hoeveelheid smart-tv’s op de markt die overkill zijn voor de gemiddelde consument. De 32 inch smart-tv van Lidl heeft een meer dan goede kwaliteit. Met HD ready kijk je films en series op 720p, dat is net iets minder scherp dan full HD. Daarnaast is je tv net geen driekwart meter breed. En met een A+ energielabel bespaar je jaarlijks toch een hoop geld.

lidl smart-tv goedkoop

Dit betaal je voor tv van Lidl

De prijs van de smart-tv is 199 euro. Je krijgt 90 dagen bedenktijd van Lidl, dus als je niet tevreden bent met de kwaliteit kan je hem altijd nog gratis retourneren. Maar wanneer je onwijs blij bent met je nieuwe televisie, krijg je voor een kleine 200 euro heel veel uren kijkplezier.