EOTB-deelneemster Jørney is een lookalike van Yolanthe

Op zondag 11 april zat menig Ex on the Beach: Double Dutch kijker weer op het puntje van de bank, te wachten op de eerste aflevering van zevende seizoen. De kijkers mogen weer heel wat afleveringen, de irritante toon aanhoren van de welbekende tablet of terror. Hoe de deelnemers inmiddels zijn voorgesteld vielen veel kijkers iets opmerkelijks op. Want is dit Yolanthe of haar dubbelganger?

Na het vrijgeven van de eerste aflevering moesten heel wat kijkers twee keer met hun ogen knipperen. Sociale media ontploften met opmerkingen van kijkers, die vonden dat deelneemster Jørney wel heel wat heeft van de 36-jarige actrice en presentatrice Yolanthe Cabau. En laten we eerlijk zijn: het zouden bijna tweelingzusjes kunnen zijn.

Yolanthe Lookalike
Via instagram jur_ney

Ondanks de twee ontzettend veel op elkaar lijken, delen ze niet dezelfde genen. De 24-jarige Jørney is een van de vrouwelijke deelneemsters van het zevende seizoen Ex on the Beach en heeft haar persoonlijkheid al duidelijk laten zien aan de kijker. De blondine omschrijft zichzelf als de perfecte kandidaat en zou voor niets of niemand aan de kant gaan. Ze liet weten met haar deelname aan het programma de horizon te willen verbreden en het hart van menig man op hol te willen slaan. Vrouwen kunnen volgens Jørney beter uit de buurt blijven, want daar lijkt ze naar eigen zeggen meestal niet zo goed mee overweg te kunnen. Of de 24-jarige dit seizoen voor de liefde of een catfight gaat, daar moet nog maar blijken.

Meer zien van Ex on the Beach: double Dutch deelneemster Jørney Hendrikx? Bekijk de bijna identieke lookalike van Yolanthe Cabau hieronder.

yolanthe ex on the beach lookalike
Screenshot Instagram jur_ney