De deelneemsters van Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 7

De welbekende tablet of terror mag zijn irritante toon weer laten horen. Menig Nederlander wordt al meer dan zes seizoenen vermaakt met het kijkcijfer scorende programma Ex On The Beach: Double Dutch. Hoe we al heel wat excentrieke typetjes voorbij hebben zien komen, is het nu de beurt aan deelnemers Danny, Keanu, Lesley, Jørney, Dusty, Shan en Gloria. Om ervoor te zorgen dat jij op de hoogte bent van de deelnemers, stellen wij de vier dames even aan je voor.

Lesley (23)

We bijten het spits af met de 23-jarige Lesley. “Ik ben de vrouwelijke versie van dekhengst Harrie”, aldus de deelneemster. De brunette weet wat ze wil en gaat hiervoor. Hoewel het nog allemaal valt te bezien, gaf ze al aan het recordaantal bedpartners van Harrie te verbreken. De 23-jarige Ex On The Beach-deelneemster neemt een sprong in het diepe en waagt zich aan alle exen die de villa nog zullen gaan betreden.

Ex On The Beach: Double Dutch 2021
Bron MTV

Jørney (24)

Bij de vraag waarom zij de perfecte kandidaat zou zijn gaf de 24-jarige Jørney een mysterieus, maar veelbelovend antwoord. Ze gaat voor niets of niemand aan de kant en doet mee haar horizon te verbreden in het programma. Hoewel ze zelf aangaf het hart van menig man gemakkelijk op te kunnen laten slaan, lopen de meeste vrouwen volgens Jørney zelf met een brede boog om haar heen. Slaat ze dit seizoen een visje aan de haak, of wordt het een catfight? Dit gaan we allemaal zien in Ex On The Beach: Double Dutch 2021.

Ex On The Beach: Double Dutch 2021
Bron MTV

Gloria (20)

Geen man is meer veilig op het warme strand van Tenerife. De 20-jarige Gloria noemt zichzelf een bad en crazy b*tch. Volgens Gloria moet iedere man dit seizoen uitkijken voor haar cupido pijl. De vrolijke EOTB-deelneemster gaat met een brede glimlach het seizoen in en is er klaar voor de villa te voorzien van heel wat sensatie. Zal ze in het midden van de belangstelling staan met haar uitgesproken persoonlijkheid, of zullen de andere kandidaten haar karakter als sneeuw voor de Spaanse zon laten verdwijnen?

EOTB seizoen 7
Bron MTV

Shani (23)

En als kerst op de taart, de crème de la crème, last but not least: de 23-jarige Shani. De Belgische blondine liet weten snel verliefd te worden en een zwak te hebben voor romantische mannen. Ze is een tikkeltje jaloers en maakt met de uitspraak “Je moet niet in de buurt komen van mijn man. Wat van mij is, is van mij!”, een duidelijk statement naar de buitenwereld. Welke bad boy zal het hart van de Shan veroveren met een romantisch diner voor twee? En zullen haar excentrieke eigenschappen zorgen voor drama in de villa? Om daarachter te komen kun je de serie volgen op Videoland of MTV.

EOTB seizoen 7
Bron MTV

Update: de eerste ex is nu al aangespoeld en os uit op wraak. Zie de eerste beelden van Imke hieronder:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MTV Nederland (@mtvnl)