De kandidaten van Ex on the Beach hebben door de seizoenen heen altijd een aantal dingen in gemeen. De mannen zijn gespierd, rete jaloers en willen zoveel mogelijk meiden naar bed krijgen (wat ze niet altijd even goed afgaat). De vrouwen zijn fel, goed afgetraind en zijn niet vies een lip filler of een borstvergroting – of twee. Dat geldt ook voor de Belgische Yasmine.

Ex on the Beach – Yasmine Pierards

Yasmine is een felle tante. Ze zit onder de tatoeages en is grofgebekt. Soms monde dat ook uit in een klein handgemeen met de andere deelnemers van EOTB: Double Dutch. Maar laatst is ze zelf slachtoffer geworden van een fysieke aanval, in haar eigen huis nota bene. Afgelopen woensdag deelde ze een bericht op haar Instagram, met een aantal schokkende foto’s. Haar rechter oog is helemaal opgezwollen en ze zit onder het bloed. Ze heeft een hersenschudding opgelopen en een gebroken neus. Allemaal door een gozer die bij haar thuis was op een feestje, die niet wilde weggaan.

De caption van de Insta-post luidde: “Ik heb lang nagedacht om dit wel of niet te posten, maar aangezien ik altijd mijn reality laat zien, wil ik jullie waarschuwen voor zulke duivelse mensen. Een man die een vrouw op die manier in elkaar kan slaan, is geen man en zal nooit een man worden. Ik respecteer deze persoon zijn privacy op dit moment nog wel, maar er zullen verdere stappen genomen worden. Mensen, wees niet zo dom of naïef als ik en vertrouw niet zomaar iedereen.”

Haar waanzin fitte lichaam

Maar we zullen niet al teveel aandacht schenken aan deze laffe daad. Er is namelijk ook veel moois te vinden op Yasmines social-media account. Net als vele andere uit het ‘realityprogramma’ heeft ze dankzij de show een aardige following uit de grond gestampt. Geregeld trakteert ze haar bijna 500k volgers op sexy foto’s van haar zeer afgetrainde lichaam. Niet alles zal helemaal echt zijn, maar dat hoeft de pret niet te drukken.

View this post on Instagram

Never want to leave this island

A post shared by Yasmine Cécilia (@yasminepierards) on