De mini-vaatwasser van de Lidl

Je komt thuis, van een lange dag werken. Je wil in de avond zo snel mogelijk op de bank ploffen. Maar de afwas had je gisteren ook al niet gedaan. Je zucht: had ik maar de ruimte voor een vaatwasser.Nou geen paniek, Lidl comes to the rescue met een mini afwasmachine die in daadwerkelijk iedere keuken past.

lidl mini vaatwasser te koop

Klik op deze link om naar de website van de Lidl te gaan.

De vaatwasser is ideaal voor een kleine keuken, camper, caravan, noem maar op. Ook in een studentenhuis kan dit ding handig van pas komen. De afmetingen zijn 42 x 43.5 x 43.5 en het gewicht is 14 kilo, je kan hem overal mee naar toe zeulen.

Wat dit ding ook handig maakt op je studentenkamer of mee op reis,  is het feit dat dit apparaat geen wateraansluiting nodig heeft. Je vraagt je nu vast af, maar hoe werkt dit dan? Nou, de mni vaatwasser heeft een geïntegreerde watertank voor 5 liter. Je vult de tank met water en je bent ready to go.

Je gooit bestek, glazen en borden in de afwasmachine. Je stelt het apparaat in op een temperatuur tussen de 45 en 70 graden en je zet hem aan. In de tussentijd ga je op je bank liggen om je favoriete serie te checken, en vervolgens kom je erachter dat je afwas alweer schoon is. Ja, zo makkelijk kan het inderdaad zijn.

tafel vaatwasser kopen lidl

Klik op deze link voor meer informatie