Een uitschuifbare caravan

Ingevouwen ziet de caravan er erg klein uit. Je kunt je dan ook niet voorstellen wat er binnenin allemaal te vinden is, want eigenlijk lijkt het een soort huis op wielen te zijn. Dat is te zien wanneer dit rijdende huisje uit wordt gevouwen. In de caravan bevind zich een keuken met, voor caravan begrippen, aardig wat ruimte.

Je hebt hier een aanrecht, een fornuis en een kraan. Kortom je kunt hier prima je kookkunsten laten zien en je vrienden verrassen die alvast plaats kunnen nemen aan de vier-persoonstafel.

caravan uitklapbare caravan

De badkamer van de caravan

Wanneer je deze bak meebrengt dan is het ook ontzettend chill dat je niet langer met je handdoek en toilettas over de camping heen hoeft te banjeren naar het hok met douches. In de unit bevindt zich namelijk ook een badkamertje met douchehok, een wastafel en een chemisch toilet. Er is dus echt niks waar jij je zorgen om hoeft te maken.

caravan

Ontspannen en slapen

Wanneer je tijdens het kamperen toch graag nog een keer op de luie bank ploft, dan kan dat ook in deze uitvouwbare caravan. De caravan heeft namelijk een heerlijke chillhoek waar je dagelijks lekker kunt relaxen. Mocht je zo moe zijn dat je moet gaan slapen? Dan kun je dat doen in de slaapkamer, waar je een twee-persoons bed kan plaatsen, met andere woorden: aan ruimte geen gebrek.

caravan

caravan

Dit is een van de bijzondere caravans die je op de camping ziet staan of op de weg kunt zien rijden. Andere bijzondere exemplaren zijn een caravan met een balkon of zelfs een met een tweede verdieping. Genoeg opties dus om echt indruk te maken op jouw medekampeerders. Want eerlijk is eerlijk, met een fraaie caravan met jij echt het mannetje.