Uitklapbare luxe camper

De Maxus V90 Vila Edition is gebaseerd op de Maxus V90. Dit is het type camper die je zelf misschien kent, van je eigen avonturen op de camping. De Vila Edition beschikt over een stuk meer luxe en ruimte dan de gemiddelde camper. De uitklapbare camper heeft namelijk heel veel verschillende compartimenten en hou je vast, deze camper beschikt zelfs over een tweede verdieping, een balkon en een lift.

Camper met tweede verdieping en ene lift

Wanneer je deze Camper in handen hebt kun jij je helemaal uitleven op de inrichting van de tweede verdieping. Je kunt er je eetkamer van maken of je kiest ervoor om wat matrassen neer te gooien voor de overnachting. Op de tweede verdieping heb je ook een balkon. Het is dus ideaal voor een romantisch avondje sterren kijken of om even de BBQ aan te knallen. Mocht jij op je privacy gesteld zijn, dan is dat ook geen probleem. De glazen wanden kunnen namelijk ondoorzichtig worden gemaakt.

uitklapbare camper

Hoeveel leefruimte biedt deze camper?

In totaal biedt deze camper een indrukwekkende tweeëndertig vierkante meter aan leefruimte, want ook op de begane grond zijn er ook veel functionaliteiten en kan er veel worden uitgeschoven. Wanneer je de camper helemaal uitklapt, kan je hier ruimte vinden voor: een zithoek, een badkamer, een toilet en een wasmachine. Zo wil je na een weekje camperen dus helemaal niet meer naar huis.

luxe dubbeldekker camper luxe dubbeldekker camper

Wanneer je enthousiast bent geworden over deze uitklapbare camper, hebben we toch wat slecht nieuws. Het Chinese merk Maxus verkoopt de camper alleen op eigen markt. Er zijn in Nederland wel wat dealers die dit merk ook verkopen. Misschien dat zij hem voor je kunnen importeren. Mocht dat lukken, dan zal het niet goedkoop zijn, want zoals je mag verwachten van een camper die zoveel te bieden heeft hangt er een flinke prijs aan. Omgerekend zal deze camper namelijk niet voor minder dan 340.000 euro de deur uit gaan. Maar dan heb je natuurlijk ook wel wat. Naast campers zijn er natuurlijk ook andere bijzondere en luxe caravans, wellicht dat die wat beter bij je passen.