Daniëlle van de Donk is niet te missen op het veld

Dat ze geboren is met de nodige topsporter genen, daar twijfelen we geen moment over. Hoe ze op 4-jarige leeftijd al op het veld stond bij SV Valkenswaard, timmerde de brunette hard aan de weg voor een carrière aan de top, met resultaat. In 2015 tekende ze een contract bij het Engelse Arsenal WFC, zijn wij blij dat Daniëlle van Donk ons Nederlands elftal vertegenwoordigt.

De aanvallende middenvelder is door niemand tegen te houden en behoorde in 2015 zelfs tot de selectie voor het wereldkampioenschap voetbal 2015. Twee jaar later speelde ze met het Nederlands elftal op het Europese kampioenschap in eigen land. Na prachtige prestaties weten neer te zetten, verdient de Noord-Brabantse schoonheid zeker een plekje op de lijst van de beste vrouwelijke voetballers van Nederland.

Ze verovert menig mannen- en vrouwenhart op Instagram

Hoewel de voetbalster haar interesse heeft liggen bij het vrouwelijke schoon, kunnen wij als man niet anders zeggen dan dat we daar stiekem een beetje jaloers op zijn. Met maar liefst 481 duizend volgers op Instagram wordt ze zowel vanuit de tribunes in het stadion als onder haar foto’s toegejuicht. Omdat wij geen genoeg van de knappe Daniëlle van de Donk kunnen krijgen, hebben wij voor jou de 10 leukste Instagram foto’s van de voetbalster voor je op een rijtje gezet. Enjoy.