Romée viel op in het programma Temptation Island

Dat de 21-jarige Romée absoluut behoort tot het lijstje van de meest opvallende Temptation Island verleidsters, daar hoeven wij niet lang over te twijfelen. De verleidster liet in het 11e seizoen het hoofd van Zach helemaal op hol slaan.

Na hier en daar wat te flirten, lukte het Romée haar prooi te grijpen en viel de 24-jarige Zach, die in het programma een stel vormde met zijn zeven jaar oudere Simone, voor de verleiding van Romée.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ROMÉE (@romeeeeyy)

Een leuke foto op Instagram

Na haar deelname aan het programma Temptation Island schoten haar volgers op social media de lucht in. Romée heeft op Instagram maar liefst 107 duizend volgers, die net als wij benieuwd zijn naar wat ze in haar dagelijkse leven meemaakt. Van zorgvuldig samengestelde outfits en zonnige vakantiekiekjes, tot aan foto’s waar wij twee keer van moeten slikken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ROMÉE (@romeeeeyy)

Dat de momenteel paars harige Romée niet vies is van weinig kleren op social media, dat hebben we inmiddels allang opgemerkt. En laten we eerlijk zijn: met zo’n figuur kunnen we haar ook geen ongelijk geven. Afgelopen weekend openden wij niets vermoedend onze Instagram-feed en raadt eens wie er meteen in het beeld sprong. De Brabantse Romée zorgde voor een extra zonnestraal op de zondag met deze gewaagde foto.

Niet alleen Romée viel op in Temptation Island

Temptation Island; hoe het voor de ene een guilty pleasure is, bespreekt de ander het ieder weekend met zijn vrienden. En dat er in de Videoland serie heel wat vrouwelijk schoon voorbijkomt, daar kunnen we niet omheen. Hoe de 21-jarige Romée in 2020 een kijkcijferkanon was, maakt de 22-jarige Jaydi ook wat los in het laatste seizoen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jaydi Aimée Dubois (@jaydidubois)

Ook deze deelneemster liet het een en ander van zichzelf zien op Instagram, met een beeldschoon setje van de Hunkemöller waarmee zij zichzelf op Valentijnsdag trakteerde.