De beeldschone Jaydi trakteerde zichzelf met Valentijnsdag namelijk op een setje van Hunkemöller en poseerde daarmee op bovenstaande Instagram-post. Vergeet ook zeker niet even naar rechts te swipen want ze heeft meerdere foto’s geplaatst.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jaydi Aimée Dubois (@jaydidubois)

Jaydi, die afkomstig is uit Zandvoort, is erg bekend op het social media-platform. Met maar liefst 144.000 volgers is het model met zowel Nederlands als Surinaams bloed een ware sensatie te noemen. Met alle sprankelende foto’s in bikini’s, trendy outfits en haar spontane lach kan zij ook zeker niet in jouw feed ontbreken.

Jaydi was niet alleen op tv met Temptation Island

Haar deelname aan Temptation Island was niet de eerste keer dat ze op de Nederlandse TV voorbijkwam. Jaydi Dubois was namelijk eerder te zien in het programma Wereldreis op Wielen samen met haar ex Sonny. In dat programma gingen zij met een ‘tinyhouse’ de wereld over. Een unieke kans die ze met beide handen grepen. Het stel was namelijk nog nooit buiten Europa geweest. Ze lieten alles achter zich om van Canada naar het meest zuidelijke gedeelte van Zuid-Amerika te vertrekken.

Destijds was het koppel nog volop verliefd op elkaar en al zo’n anderhalf jaar samen. Het was dan ook een eerste relatieproef. Deze werd nog glansrijk doorstaan door Sonny, maar uiteindelijk verloor hij zijn Jaydi toch nog tijdens Temptation Island. Gebaseerd op deze foto’s nemen we aan dat hij daar nog steeds heel verdrietig over is.