Megan en Machine Gun Kelly zitten op een roze wolk

Machine Gun Kelly liet enkele maanden geleden zijn oog vallen op de bloedmooie Megan Fox en sloeg haar aan de haak. Sinds een enige tijd zijn de twee onafscheidelijk en betreden ze als stel verschillende shoots, premières en evenementen. Naast te beschikken over de looks, heeft de brunette al een hele loopbaan in de showbizz- en entertainment wereld achter de rug.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox)

Ze timmerde als jong meisje al hard aan de weg, zich een glansrijke carrière te veroorloven. Ze verscheen in onder andere de films Transformers, Jennifer’s Body, Rogue, Teenage Mutant Ninja Turtles en Passion Play. Haar talent werd beloond met prijzen als enkelen Teen Choice Awards en een VGX Award.

Megan Fox poseert in gewaagde jurk op de rode loper

Als een wereldberoemd koppel betraden Machine Gun Kelly en zijn grote liefde Megan Fox de rode loper van de Billboard Music Awards. De twee wisten alle schijnwerpers op zich te richten met hun bijzondere details. De rapper presenteerde zichzelf met een bijzonder accessoire, namelijk met een zwarte tong.

Megan daarentegen leek uit te blinken met haar fantastische jurk. De actrice schitterde in een bijzonder outfit, waarom veel commotie leek te ontstaan. Want wat draagt de mooie brunette met blauwe ogen nu precies? Is het een swimsuit of een elegante jurk? Wel weten we dat Megan er met haar 35-jarige leeftijd nog fantastisch bijloopt en zonder twijfel haar wat pikante outfit rockte. Fox en Machine Gun Kelly gaven de beelden vrij op Instagram, waarop hun miljoenen volgers geamuseerd werden met de unieke beelden van de tortelduifjes samen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door the Blonde Don (@machinegunkelly)