HUAWEI FreeBuds 4i

Deze draadloze oortjes van Huawei zijn voorzien van allerlei handige functies. Denk hierbij aan ruisonderdrukking, een lange batterijduur, strak ontwerp en perfect geluid. Als je met deze headphones door een druk winkelcentrum loopt, dan zorgt de ruisonderdrukking dat het geluid wordt weggewerkt. Daarnaast kan je er 10 uur lang continu muziek mee afspelen of 6.5 uur bellen. In combinatie met de case kan je zo maar liefst 22 uur muziek luisteren en 14 uur bellen. Overigens zijn de headphones ook in het rood en wit te verkrijgen.

headphones huawei

Freebuds 4i

HUAWEI €79,99 Shop nu

Gerrard Street Prince

De Gerrard Street Prince headphones worden met een speciale dienst geleverd, namelijk levenslange gratis reparaties. Hierdoor hoef je je dus nooit zorgen te maken als je een ongelukje hebt gehad of je paddings versleten zijn. Het merk stuurt je  direct vervangende onderdelen toe. Daarnaast zijn de zwarte headphones van goede kwaliteit vanwege het blokkeren van omgevingsgeluid, je ermee kan bellen en tot wel 40 uur aan batterij heeft. Kortom: een zeer complete en stijlvolle headset.

prince gerrard street

Prince

Gerrard Street €325,00 Shop nu

Klipsch T5 II TRUE WIRELESS SPORT

We schreven al eens eerder over deze Klipsch T5 II True Wireless Sport. Kort samengevat zijn deze zwarte headphones namelijk de favoriete gadget van Formule 1-coureurs. Geïnspireerd op McLaren, het Formule 1-team van coureurs Daniel Ricciardo en Lando Norris is het afkomstig van Klipsch. Dit merk ontwerpt zijn oordopjes dusdanig dat ze altijd op hun plaats blijven. Er is natuurlijk niets zo irritant als oordopjes die je het gevoel geven bijna uit te vallen. Met meerdere oordoppen wordt er voorkomen dat dit met deze headphones gebeurt. Door de volle accu heeft de hoofdtelefoon een luistertijd van zo’n acht uur. Met de draagetui erbij kan je dat nog oprekken naar 24 uur. Een headset die waanzinnige prestaties levert voor sporters.

kliphsc oordopjes

T5 II TRUE WIRELESS SPORT MCLAREN

Klipsch €279,00 Shop nu