Multifunctionele tuinstoel

Als wij aan de zomer denken, dan denken wij aan zon, zee, festivals, campings en BBQ’s. Gewoon een hoop feestjes en gezelligheid. Wij hebben dan ook wel weer zin in een festival en de ervaring wordt alleen maar chiller met deze multifunctionele tuinstoel.

Een dag voor het podium uit je dak gaan, dan heb je natuurlijk wel wat spullen nodig. Een fotocamera, misschien wat zonnebrandcrème en wellicht wat eten voor onderweg zodat je met een gevulde maag het festivalterrein kunt betreden. Wanneer je een heel weekend gaat spenderen op een festival heb je wel wat meer spullen nodig en de Wanderr zal dan zeker van pas komen.

 

De perfecte stoel voor het festival of strand

De Wanderr komt goed van pas, omdat je het kunt gebruiken als boodschappentas, maar tegelijkertijd kun je het ook transformeren tot een campingstoel, een strandstoel met lagere leuning, een ligbedje of een bank. Het lijkt alsof dit ding altijd handig uitkomt. Dankzij de twee wielen en het vouwbare frame kun je deze stoel makkelijk vouwen zoals je wil. Stop al je zwemspullen er in en laad hem vol met genoeg bier voor jou en je vrienden. Wanneer je dan op het strand aan komt hoef je alleen maar uit te laden en kan je er een ligbed van maken.

 

stoel festival
Foto: Omegear

 

Wanneer je denkt dat je met deze multifunctionele tuinstoel al je vrienden gaat verbazen, dan zou je eens de uitschuifbare caravan eens moeten bekijken. Dat is pas een fraaie gadget voor in de zomer.