Vrouwen met blauwe ogen en donkere haren

Wij hebben de 5 mooiste vrouwen met blauwe ogen en donkere haren voor jou op een rijtje gezet. Sit back, relax en pak een verkoelend drankje. Deze vrouwen zorgen ervoor dat jij het wat warmer krijgt.

1. Megan Fox

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Megan Fox (@meganfox)

Dat Megan Fox absoluut in het lijstje van ‘mooie vrouwen met blauwe ogen en donkere haren’ hoort, is iets waar we niet lang over te hoeven discussiëren. Als Amerikaanse actrice zou je haar onder andere kunnen kennen uit de Hollywood films Transformers, Rogue en This is 40. Ook is de 36-jarige brunette die momenteel een relatie heeft met Machine Gun Kelly, niet de missen op je beeldscherm en in de magazines als model.

2. Jessica Lowndes

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jessica Lowndes (@jessicalowndes)

Heb je Jessica Lowndes wel eens voorbij zien komen op je Instagram pagina? Dat zal goed kunnen. Met zo’n 760 duizend volgers zijn wij overduidelijk niet de enige die willen weten waar deze schoonheid zich in haar dagelijkse leven mee bezighoudt. De 33-jarige Canadese actrice en zangeres is een lust voor het oog en heeft ook nog eens een heel lijstje aan hoogtepunten in haar carrière weten te behalen.

3. Kylie Rae

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door K Y L I E R Δ E H A L L (@kylierae)

Was je type niet al vrouwen met blauwe ogen en donker haar? Dan is dat het nu wel. Deze wonderschone vrouw heeft maar liefst 2.4 miljoen volgers op Instagram en hoort daarom gegarandeerd op deze lijst. En dat de mooie brunette veel volgers heeft, dat snap je volkomen als je haar foto’s ziet op Instagram.

4. Valeriya Kuklishyna

Wanneer Valeriya Kuklishyna je voorbij loopt, zal je ongetwijfeld je hoofd meteen omdraaien. Het model, afkomstig uit Oekraïne, laat menig mannenhart sneller kloppen en heeft naast haar mooie uiterlijk ook nog eens een succesvolle carrière in de modellenwereld weten te bereiken. Wat een vrouw.

5. Angelina Jolie

Heb je de films Maleficent of Mr. & Mrs Smith. wel eens gezien? Dan heb je ongetwijfeld wel eens gehoord van de bloedmooie 47 jaar jonge ex-vrouw van Bratt Pitt, Angelina Jolie gehoord. De brunette verschijnt al jaren in de media en is wereldberoemd met haar rollen in onder andere de films Maleficent en Mr. Smith & Mrs. Smith. Met drie Golden Globes, twee Screen Actor Guild Awards en een Oscar kunnen we zeggen dat deze carrière tijger ongetwijfeld een plek verdiend op ons lijstje.

Ben je meer fan van een andere haarkleur? Don’t worry. Check de mooiste blondines van Nederland of de mooiste Nederlandse vrouwen met rood haar.