Lekker cashen als adult filmster

Dat je als actrice in het adult genre een goed belegde boterham kan verdienen is inmiddels bekend. Zo heeft Mia Malkova onlangs een prima optrekje gekocht en liet ze vol trots in haar vlog zien hoe ze nu precies woont. Dat valt in ieder geval niet tegen.

Met ruim 10 miljoen volgers is de pornoactrice een van de meest populaire gezichten op Instagram en OnlyFans. Behalve met haar acteerkunsten weet ze ook op andere manier wat geld binnen te harken. Zo verdient ze lekker aan de abonnementen op haar OnlyFans account en verkoopt ze spannende speeltjes om je leven onder de lakens een flinke boost te geven. Die verkoopt ze op haar eigen website en zo kan je een bijna levensecht stukje van je favoriete actrice in je slaapkamer hebben.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mia Malkova (@miamalkova)

Mia Malkova woont in haar eigen kasteel

De opbrengsten van haar activiteit besteedt ze in ieder geval niet aan een extravagante lifestyle. Mia Malkova is namelijk een stuk slimmer en heeft haar vermogen gebruikt om een fijn plekje voor haarzelf aan te schaffen. Haar eigen paleisje staat in Portland in de staat Oregon en daar heeft ze nu dus een oppervlakte van zo’n 12.000 vierkante meter. Logischerwijs heeft ze nu dus haar eigen fitnessruimte inclusief klimmuur, bokszak én  balletstang. De bioscoop ontbreekt natuurlijk ook niet.

Om even aan te geven hoe slim deze mooie dame is: haar kasteeltje zal ook te zien zijn in haar films. Ze kan haar woning dus mooi verhuren als filmset en zo nog meer aan haar films gaan verdienen. Dat toont ze overigens niet alleen op Instagram, maar ook op Twitch. Mia is namelijk ook een fervent gamer en het leuk haar wel een lucratief idee om haar woning ook te gebruiken als decor voor gamecontent. De woning is overigens niet helemaal van haar zelf. Ze kocht het samen met producent Eli Tucker, naar verluidt voor zo’n 3.5 miljoen dollar.

Mia Khalifa deed het net even minder goed

Dat Mia het zo goed voor elkaar heeft is een uitzondering. Ook al zijn de verdiensten van de vrouwelijke sterren aanzienlijk hoger dan dat van hun mannelijke collega’s, het is nog altijd geen garantie dat je er echt rijk van wordt. Die andere superster, Mia Khalifa, heeft het een stuk minder goed gedaan en had toen ze stopte met het vak een vermogen van slechts 10.500 euro verdiend. Dat is bijzonder weinig voor een actrice die toch tot de top werd gerekend. Zij is inmiddels gestopt, maar Mia Malkova gaat voorlopig nog even door. Je kan de komende tijd dus nog genoeg nieuwe content van haar verwachten.