Onze favoriete mommy van Nederland, Kim Feenstra, is geboren op 23 augustus 1985 in Groningen. Ze is niet alleen een fotomodel maar ook een fotografe en een actrice, recent heeft ze ook een documentaire uitgebracht. De meeste mensen kennen Kim Feenstra van haar deelname aan Holland’s Next Topmodel. De eerste editie van deze competitie won zij in 2007.

Kim heeft verder in verschillende films gespeeld en is ook vaker op televisie terug te vinden. Ze heeft gespeeld in onder andere Verliefd op Ibiza en Mannenharten. Daarnaast nam ze in 2016 deel aan het Perfecte Plaatje. Ze kwam tot de finale maar verloor uiteindelijk van winnaar Humberto Tan. Sinds 2016 zit het Nederlandse topmodel in een relatie met oud-voetballer Stanley Tailor en ook zetten ze in oktober 2020 een zoontje op de wereld.

FHM All Time Favorite

Ze is haar schoonheid nog niet verloren na al die jaren. Vijftien jaar na Holland’s Next Topmodel is ze verkozen tot de FHM All Time Favorite van 2022. Hier deed ze ook een mooie fotoshoot voor de uitgave van dit jaar.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FHM Nederland (@fhm_nederland)

Laatste zomerse Instagram foto van Kim Feenstra

Natuurlijk komen aan alle mooie dingen een einde, zeker wanneer Nederland al bijna dik een week in regen zit. De zomer is bijna voorbij maar gelukkig zorgt Kim Feenstra ervoor dat wij nog even mogen geniet van de laatste zonnestralen van dit jaar. Bij de foto zette ze de caption: De zomer is bijna ten einde. Tot volgend jaar maar weer! By @roosjevanleeuwen”

Hieronder de desbetreffende foto’s van Kim:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)