Kim Feenstra is de All Time Favorite van 2022 van FHM

Dit jaar stond de FHM500, een jaarlijkse uitgave van For Him Magazine van For Him Magazine met de 500 mooiste vrouwen van Nederland, in het teken van Women in Control. En zoals elk jaar heeft FHM weer een uitgave gemaakt met de vrouwen die in de FHM500 staan. Daar horen natuurlijk ook fotoshoots met alle winnaressen bij, waaronder Kim Feenstra.

Het 36-jarige model deed in 2006 mee aan Hollands Next Top Model en won – het zal je vast niet verbazen – de hoofdprijs. Overigens is ze naast model ook de vaste fotograaf voor Wendy Magazine. Door het programma Het Perfect Plaatje ontdekte ze een passie voor fotografie.

Kim Feenstra scoort al heel wat jaren hoog bij de Nederlandse mannen. Zo won ze in 2016 de titel van FHM500 Mooiste Vrouw van Nederland en ook in 2015 schopte ze het weer tot de top vijf. Ze valt goed in de smaak en daarom kreeg ze dit jaar de All Time Favorite award. Die titel ging in eerdere jaren naar onder andere Yolanthe Cabau en Katja Schuurman. Kim verscheen bij de uitreiking in een prachtige jurk die precies laat zien waarom ze de award verdient.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Kim tilt haar jurkje op tijdens fotoshoot

Kim Feenstra trapte eerder al de FHM500-verkiezing af met een adembenemende fotoshoot. In de uitgave van de FHM500 van dit jaar zijn ook foto’s van Kim te zien en FHM besloot om er daar nog eentje van te delen. Je ziet Kim zwoel over haar schouder kijken terwijl ze haar jurkje net een beetje optilt. Gemaakt in Museum van Loon, omdat “een kunstwerk als Kim een museum verdient als decor”. Daar zijn wij het helemaal mee eens. Deze foto is echt een plaatje en waarschijnlijk zou jij hem ook wel aan je muur willen hebben.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FHM Nederland (@fhm_nederland)