Undercover was een groot succes op Netflix

De populaire Nederlands-Vlaamse serie verscheen voor het eerst op televisie in 2019 en groeide al snel uit tot een ongelooflijk populair fenomeen. De serie gaat over Ferry Bouman, het hoofd van de criminele organisatie waar de Belgische federale politie al lang naar op zoek is. De twee beste federale agenten worden ingezet en gaan undercover kamperen in een chalet in de buurt van de grote Bouman en zijn vrouw Daniëlle. Aan hun de schone taak om het vertrouwen van Bouman te winnen en proberen de organisatie te stoppen.

 

De serie is dan toch echt tot zijn einde gekomen

Helaas voor de grote fans van de serie is het verhaal dan nu toch wel écht verteld, laat hoofdrolspeler Tom Waes in een interview weten. Hij geeft aan dat het belangrijk is om te stoppen op een hoogtepunt en dat het zonde zou zijn als het verhaal wordt uitgemolken. Ondanks dat er nog wat open eindes op tafel liggen, denkt Waes dat het toch wijs is om geen vervolg te maken. Vooral het verhaal over zijn personage Bob zou volgens hem wel verteld zijn.

netflix undercover

Ferry Bouman lijkt daarentegen nog niet klaar te zijn

Het bijzondere criminele mastermind Ferry Bouman heeft echter nog veel verhalen te vertellen. Zo is er een een zogenaamde prequel gemaakt over dit personage. In de vorm van een speelfilm genaamd Ferry was het leven voorafgaande de serie te zien. Frank Lammers en ook Elise Schaap waren beide in hun rol terug te zien in de film. Maar een film alleen lijkt niet genoeg ruimte te zijn om Ferry tot zijn recht te laten komen. Het personage Ferry Bouman is een razend succes en verdient daarom ook zijn eigen spin-off serie. Dit is een serie die ingaat op het personage zelf en laat zien hoe Ferry in eerste instantie in aanraking is gekomen met de drugsindustrie.

Als trouwe fan van de serie Undercover is dit misschien niet het nieuws waar je op gehoopt had. Gelukkig voor jou zijn er dus nog meer opties om te blijven genieten van Ferry Bouman.