Voor degenen die het laatste seizoen van Temptation Island: Love or Leave niet gekeken hebben, volgt hier een kleine introductie van Annebel Visscher. Zij is samen met haar vriend René een van de koppels die de ultieme verleiding aangaat. Aankomende donderdag is de hoogste tijd voor een van de spannendste afleveringen van het seizoen: de dreamdate-aflevering. Ieder persoon van de koppels gaat met hun grootste verleiding op date om te kijken of ze diegene kunnen weerstaan. Aangezien er dit seizoen wel wat onzekerheden zijn, belooft het een doorslaggevende aflevering te worden. Echter lijkt de relatie tussen Annebel en René momenteel zo goed te zijn, dat de kans groot is dat ze samen weer naar huis gaan.

Annebel steelt de show op Instagram

Dat veel van de deelnemers van shows als Temptation Island en Ex on the Beach er wat aan overhouden op het gebied van hun carrière, dat is geen geheim meer. Veel van deze personen gaan na de show aan de slag als dj, model of worden zeer actief op social media om een extra zakcentje te verdienen.

Bij Annebel is dit niet anders. Momenteel heeft ze meer dan 50.000 volgers. Wat valt er dan op aan haar foto’s? Het zijn veelal plaatjes waarop Annebel Visscher weinig kleren aanheeft en zwoel in de camera kijkt. Nu haar Instagram-account (tijdelijk) niet meer op privé staat, kunnen ook wij de foto’s aanschouwen. Wij selecteerden een aantal foto’s uit een gewaagde fotoshoot hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sander Seemann (@sandershotme)