Schulting en haar vele medailles

De 24-jarige Suzanne Schulting is een van de vele getalenteerde schaatser die ons land telt. De schaatsster veroverde haar eerste wereldbekermedaille al in 2015, maar liefst zeven jaar geleden. Ondertussen heeft ze ook al twee keer meegedaan aan de Olympische Spelen. Ze nam dit jaar een winst van maar liefst drie gouden, een zilveren en een bronzen medaille mee naar huis. Het zal je misschien verbazen hoeveel zo’n medaille oplevert, want dat valt niet tegen.

Helaas ging het wereldkampioenschap dit jaar aan haar voorbij wegens omstandigheden, maar Schulting heeft al heel wat Europese en wereldtitels op haar naam staan. Dat doen de meeste mensen haar niet na.

Suzanne Schulting showt haar afgetrainde lichaam op Instagram

Ondertussen heeft Suzanne Schulting maar liefst 948.000 volgers op Instagram. Haar volgers kunnen foto’s verwachten van haar op de ijsbaan of tijdens een work-out, maar ook zeker in andere settings. Bijvoorbeeld in bikini op het strand of in dit geval op de boot.

Het was afgelopen weekend natuurlijk prachtig weer in ons land en het is duidelijk dat ook Suzanne dat goed gevierd heeft. Ze ging namelijk met de boot het water op in Amsterdam om in bikini lekker blij te kleuren. Daar lag ze heerlijk te relaxen met een drankje in haar hand. Het is duidelijk te zien dat al dat trainen niet alleen goed is om de overwinning te behalen, maar ook om er ongelooflijk goed uit te zien. Wat ons betreft mag zij Suzanne komende zomer nog wel meer van zulke prachtplaatjes delen.

Suzanna Schulting is al eens verkozen tot sportvrouw van het jaar in 2018 en dat is zeker terecht. Dit jaar ging die titel een andere schaatsster: Irene Schouten.