René en Annebel in Temptation Island

René gaat samen met zijn vriendin Annebel, die wij ons zeker wel voor de geest kunnen halen, in Temptation Island de ultieme relatietest aan. In het begin was er nog niet veel aan tussen de twee en leek het erop dat ze weer terug zouden gaan komen bij elkaar, maar de spanning lijkt nu toch te stijgen.

René heeft het helemaal naar zijn zin los van zijn vriendin en tussen de prachtige single dames. Ook Annebel gaat volledig ‘de temptation’ aan en zoekt het gezelschap van singles Ramon en Hans op. Je kunt wel stellen dat Annebel graag gaat voor een man van één en al spier. Maar is René altijd al een gebruinde, gespierde vent geweest?

Zo zag René er vroeger uit

René is de leeftijd van 27 jaar gepasseerd en doet er alles aan om zo fit mogelijk te blijven. Hij is, zoals je kunt zien aan zijn lichaam, regelmatig in de sportschool te vinden. Ook voorziet hij anderen van advies via zijn eigen website. Hij biedt zichzelf hier aan als personal trainer om mensen te helpen met het bereiken van hun doelen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Reality (@loverealitynl)

We kunnen aan de bovenstaande foto’s wel zien dat er niet extreem veel is veranderd aan het uiterlijk van René uit Temptation Island. Op de foto van zijn jongere zelf zien we ook de blonde coupe, het gebruinde lichaam en de spieren. Er is dus niet zoveel veranderd door de jaren heen afgezien van de strakke baard die hij heeft laten staan en het toch wel wat jongere gezicht.

De vriendin van René heeft zichzelf ook wel een bepaalde look aangemeten. Lange haren, dikke lippen en twee dikke, ja. Maar nu laat ze haar lipfillers verwijderen en gaat ze voor een iets meer all natural look.