Temptation Island Annebel verandert haar look

De lippen van Temptation Island Annebel zijn je vast niet ontgaan als je het nieuwe seizoen kijkt. We hebben allemaal kunnen zien dat dit niet haar natuurlijk lippen zijn, maar dat is natuurlijk niet erg. Als je ervan houdt, dan is die keuze aan jezelf.

Toch leek Annebel niet meer heel erg fan te zijn van haar signature look. Op haar Instagram-verhaal deelde ze dat ze de lipfillers in haar bovenlip heeft laten oplossen. “Ik heb gisteren de laatste restjes van mijn lipfillers in mijn bovenlip laten oplossen. Het is nu nog wat blauw, maar dat trekt naarmate de dagen weg.”, schrijft de realityster op bij de foto.

We kunnen wel zeggen dat wij – net zoals Annebel zelf –  fan zijn van haar nieuwe natuurlijke uitstraling.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard)

Lippen toch niet helemaal zonder fillers

Toch is Annebel niet helemaal klaar om all natural te gaan. Ze vertelt namelijk ook dat ze wel weer fillers in haar lippen laten spuiten, maar op een andere manier dan ze in eerste instantie liet doen.

Zaterdag 28 mei ga ik terug om ze subtiel op te vullen en de vorm te accentueren”, legt ze bij haar foto uit. Het eindresultaat gaan we vanzelf zijn, we zijn in ieder geval blij dat ze voor een natuurlijk look gaat, ondanks dat ze alsnog fillers laat inspuiten. Wij zijn heel erg benieuwd!

Annebel was voor haar fillers al een echte beauty. We kwamen namelijk foto’s tegen van hoe ze er vroeger uitzag en daar zijn we zeker over te spreken.