Hét nieuwe drankje van Desperados voor deze zomer

Desperados staat bekend om hun bier met tequila smaak, een heerlijk verfrissende alcoholische drank die vooral zomers goed in de smaak valt. De drankfabrikant komt nu met een nieuw drankje : de Desperados seltzer, een Alcoholic Sparkling Water.

Dat de seltzer de laatste tijd aan populariteit heeft gewonnen, dat hoeven we niemand meer te vertellen. Deze drank heeft zich anno 2022 gevestigd tussen alle andere populaire alcoholische versnaperingen. Maar Desperados zou Desperados niet zijn als ze hun eigen unieke twist zouden geven aan hun nieuwe Desperados Alcoholic Sparkling Water. Het is een combinatie van bruisend water en de smaak van limoen en – zoals je van Desperados gewend bent – natuurlijk tequila. Cheers!

De hard seltzer is nieuw in het assortiment van Desperados en net even iets anders dan de biertjes die zij normaal produceren. Ideaal voor wie niet zo van bier houdt, maar wel van bruisend water en tequila. Een blikje van de Desperados seltzer van 33cl bevat slechts 99 calorieën, dus je er één (of meer) zonder schuldgevoel drinken tijdens feestjes of op het terras. Het alcoholpercentage is 4,5%.

Desperados hard seltzer alcoholic sparkling water

Met de hard seltzer kun je onwijs genieten wanneer de temperaturen weer stijgen of op een mooie festivaldag. Je hebt nu nog meer keuze uit het assortiment van Desperados. Ga jij voor het oude vertrouwde Desperados biertje of durf je je grenzen te verleggen en ga je voor de dit nieuwe drankje?

Waar kun je Desperados Seltzer kopen?

Het mooie van alles: je kunt de Desperados Seltzer gewoon bij de supermarkt bij jou om de hoek halen. Albert Heijn, Jumbo en Plus hebben het in de schappen liggen en ook grote flitsbezorgers zoals Zapp verkopen dit drankje. Dus lig jij thuis op je balkonnetje en wil je écht niet meer de deur uit? Dan heb jij gewoon binnen een paar klikken jouw verfrissende Desperados Stelzer in de hand. Het is ook in de horeca beschikbaar, dus je kunt ook op het terras genieten van de seltzer. Een pak van vier blikken kost ongeveer €7,92 en een los blik van 33cl is €1,98.

In samenwerking met Desperados