Heeft Wesley Sneijder een nieuwe vriendin?

Wesley Sneijder is jarenlang getrouwd geweest met Yolanthe Cabau, maar in 2019 zijn de twee uit elkaar gegaan. In de afgelopen paar jaar is Wesley aan redelijk wat dames gekoppeld, maar hij lijkt nu weer in een serieuze relatie te zitten en het is geen onbekende.

De voetballer lijkt namelijk een relatie te hebben met het 27-jarige Belgische model Jotti Verbruggen. Ze staat dus bekend als model en behaalde zelfs de finale van Miss België. Ze is een echte doorzetter en in 2017 ontsnapte ze nog maar net aan het einde van haar leven tijdens een heftige woningbrand in haar toenmalige huis. Maar met haar doorzettingsvermogen gaat ze het nog heel ver schoppen, ook in haar carrière.

De twee werden een tijd geleden al samen gespot in de Instagram-verhaal van Jotti. Ook vierde Wesley gezellig de verjaardag van het model mee in Antwerpen. Afgelopen weekend zaten de twee samen in Milaan, dat denken we tenminste. Jotti deelde op haar Instagram Stories veel filmpjes van de Italiaanse stad. Toch viel het de zeer oplettende volgers van tegenwoordig op dat Wesley zijn arm is gespot op één van de video’s, te herkennen aan de tattoo.

Als je het écht geheim zou willen houden, dan zou je toch iets beter letten op dit soort dingen? Maar we snappen ook wel dat ze hun geluk stiekem wel met de wereld willen delen.

Jotti Verbruggen op Instagram

We snappen daarbij ook wel dat Wesley Sneijder wil pronken met deze schoonheid. Hieronder kan je een aantal foto’s van de Instagram van Jotti Verbruggen vinden:

Wesley Sneijder is jarenlang een succesvol voetballer geweest. Van dit welverdiende geld kocht hij een villa op Ibiza, maar zette deze uiteindelijk weer in de verkoop. Hij is eindelijk verkocht, maar tegen een redelijk ‘lage prijs’.