Wesley Sneijder verkoopt zijn villa in Ibiza

Wesley Sneijder heeft flink toe moeten geven bij de verkoop van zijn luxe villa in Ibiza. Eerder had hij deze woning – die daadwerkelijk uit een film lijkt te komen – aangeboden voor een veel hoger bedrag. Hij wilde het stulpje genaamd Casa Penelope verkopen voor een bedrag van maar liefst 2,8 miljoen euro. Dit is hem zeker niet gelukt; verre van.

 

Uiteindelijk heeft de tweebenige spelverdeler de villa verkocht voor een bedrag van ‘slechts 1.680.000 euro. Dit is maar liefst 45% onder de eerste verkoopprijs. Hoewel het vermogen van Sneijder nog altijd duizelingwekkend is, kunnen we ons haast niet voorstellen dat dit een tegenvaller is geweest.

Wat heeft de luxe villa te bieden?

Maar wat krijgt de nieuwe koper nou echt voor een bedrag van zo’n 1,7 miljoen euro? We kunnen je alvast vertellen: heel wat. De woning beschikt over twee zwembaden. Mocht je toch liever in de zee zwemmen, no worries. Het strand is te vinden op slechts 500 meter, loopafstand dus. Verder kan de nieuwe koper beschikken over drie badkamers en drie slaapkamers, verdeeld over drie verdiepingen. Bij de aanschaf van Casa Penelope beschikt de nieuwe koper over een woonoppervlakte van maar liefst 355 vierkante meter.

villa wesley sneijder ibiza verkocht

Check de link naar Bekendeburen om meer foto’s te zien van de luxe villa in Ibiza.