De carrière van Ruben van der Meer

Ruben van der Meer. Wie kent hem niet? De Nederlandse acteur en cabaretier is niet meer weg te denken uit de Nederlandse televisiewereld. Het begon allemaal toen hij de hitlijsten binnendrong als het gezicht werd van Hakkûhbar. Zijn naam werd alsmaar groter door het programma Live opgenomen. 

Maar velen van ons kennen hem als één van de geniale gasten die het publiek vermaakten met het BNN-programma De Lama’s. Hier heeft hij zo’n vier jaar lang samengewerkt met andere hilarische namen als Tijl Beckand, Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge.

De cabaretier deelt een prachtige foto op Instagram

We kennen hem eigenlijk allemaal als een man met een kaal, glimmend hoofd. Echter had hij vroeger – natuurlijk – wel meer haar, veel meer. Ruben deelde gisteren op zijn eigen Instagram-account een prachtige throwback foto. Bij deze foto zette hij de volgende tekst: “Toen ik nog wilde haren had”.

Hier is écht geen woord aan gelogen. Ruben had namelijk een flinke bos krullen waar menig man en vrouw jaloers op zou zijn. Zie de Instagram-foto hieronder: